Cengiz Aydoğdu Dünya Güvenliği İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cengiz Aydoğdu Dünya Güvenliği İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi
<p>NATO Parlamenterler Birliği Asamblesi &Uuml;yesi Cengiz Aydoğdu &ldquo;Kanada D&uuml;nya g&uuml;venliği ile ilgili raporlar g&ouml;r&uuml;ş&uuml;l&uuml;p karara bağlandı&ldquo; dedi.</p>

NATO Parlamenterler Birliği Asamblesi toplantısı için Kanada’ya giden Cengiz Aydoğdu katıldığı NATO Dönem Sonu Parlamenterler Asamblesi toplantısını gazetemize değerlendirdi.

 

Bu yıl NATO Ülkeleri Parlamenterler Asamblesi Sonbahar Toplantısı Kanada’nın Halifax şehrinde yapıldı. Toplantıda ülkemizi temsil eden heyet içinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Parlamenterler Birliği Asamblesi Üyesi Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu katıldı.

 

Dünya Güvenliği İçin Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi

 

Kanada’nın en büyük askeri unsurlarının bulunduğu Halifax şehrinde yapılan toplantıda ülkemizi temsil eden heyette bulunan Cengiz Aydoğdu ülkemizi ve bölgemizi ilgilendiren bir çok konuda raporların görüşüldüğünü söyledi. NATO Parlamenterler Birliği Asamblesi Dönem Sonu Toplantısı olması hasebiyle dünyanın gidişatı ve dünya ülkelerinin güvenlik sorunlarıyla ilgili raporların sunulması ve bu raporların görüşülmesi ve oylamasının yapıldığını söyleyen Aydoğdu “Toplantıda bizler de ülkemiz ve bölgemiz ile ilgili görüş önerilerimizi dile getirerek çeşitli ve verimli temaslar ve görüşmeler yaptık” dedi.

 

Açıklanan Belediye Başkan Adaylarımıza Başarılar Diliyorum

 

Bir taraftan da yerel seçim çalışmalarını takip ettiğin belirten Aydoğdu, “AK Parti ARGE Başkan Yardımcısı olmamız hasebiyle ilimizde ve ülkemizde yapılan anket sonuçlarını yakından takip ediyoruz. Hafta sonu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından adaylıkları açıklanan 14 büyükşehir ve 26 il belediye başkan adayımızın hayırlı olmasını diliyor, tüm adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Harun ATALAY

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadına Şiddet Bir İnsanlık SuçudurÖnceki Haber

Kadına Şiddet Bir İnsanlık Suçudur

Gürlek “Yeşilova İçin Değişim Ve Yenilenme Vakti”Sonraki Haber

Gürlek “Yeşilova İçin Değişim Ve Yenilen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar