Ceviz “kamp bizim için verimli geçti”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceviz “kamp bizim için verimli geçti”
Misli.com 3’üncü Lig 2’nci grup temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, 2021-2022 sezonunun ilk maçında İskenderunspor’u ağırlayacak.  5 Eylül Pazar günü Dağılgan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

68 Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz takımın kamp sonrası çalışmalarını değerlendirdi. Afyon’daki hazırlık kampında yaptıkları karşılaşmalardan söz eden Ceviz  “İlk maçımız 3.lig ekibi Tokat Erbaaspor’la yaptık. Erbaa takımı bizden daha önce hazırlıklarına başlamış ve özelliklede bizle oynadığı maç dördüncü maçıydı. Bizim ilk maçımızdı. O maçı 1-0 biz kazandık. İkinci hazırlık maçımız 2.lig ekibi Kahramanmaraşsporla idi. O maçı da 3-0 gibi net bir skorla kazandık. Daha sonra Sarıyer’le oynadık. Onlarında genç oyuncularını görme fırsatımız oldu ve o maçı da 3-1 olarak kazandık. Galibiyetleri alışkanlık haline getirelim. Özel maçta olsa kazanmak için oynayalım. Eksiklerimiz olabilir ama oyuncularımız bütün gayretlerini ortaya koydular. Son hazırlık maçı da 3. Grubun iddialı ekibi Karşıyaka’yla oldu. Maçı 1-1 berabere bitirdik. Kamp bizim için verimli geçti” dedi.

“Saha Avantajını Kullanmak İstiyoruz”

“Ligin ilk maçını transferleri ile dikkatleri çeken İskenderun’la maçımız var” diyen Teknik Direktörü Ceviz “Onlar da hedefi oynuyorlar. Ben çok zorlu bir grupla mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın hem desteğine hem de sabrına ihtiyacımız var. Camia olarak bütünleşmeliyiz. Saha içi ve saha dışı faktörler şampiyonluk yolunda çok önemli. Birbirimize kenetlenip bu sezon bir başarı yapabiliriz. 5 Eylül’de ilk maçımızı İskenderun’la yapacağız. Rakibimiz bize gelecek, biz bu saha avantajını kullanmak istiyoruz. Her maç zor, her maç önemli. Hiçbir maç kolay değil ve bununla mücadele edeceğiz. Bu zorlu süreçte biz başarılı olan takım oluruz. Biz almak isteyip görüştüğümüz birçok futbolcuyu transfer ettik. Alican Tez, Çağlar Özer, Mervan Yiğit gibi oyuncularımız antrenman eksiği olmasına rağmen bize çok katkı sağlayacaktır. Şuan transfer olarak tamamız” ifadelerini kullandı.

“Siyah-Beyazlılara Destek Olacaklar”

Yeni sezon öncesi 68 Aksaray Belediyespor taraftarları pankart çalışmalarına başladı. 68 Gençlik taraftarları kendi çizip renklendirdikleri pankartlarla siyah-beyazlılara destek olacak. Taraftarlar yasaklardan dolayı yaşadıkları maç hasretini 5 Eylül Pazar günü Dağılgan Stadı’nda giderecek. Taraftarlar TFF’nin stada giriş şartlarını hatırlatarak , “Tüm taraftarlarımız ve grup üyelerimizden ricamız aşılarını ivedilikle yaptırıp sevdamız, hasretimiz Aksaray Belediyespor’a tribünden destek olmalarıdır.” Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BUNALIMA GİREN ŞAHIS İNTİHAR ETTİÖnceki Haber

BUNALIMA GİREN ŞAHIS İNTİHAR ETTİ

Mahalledeki yangın 6 eve sıçradıSonraki Haber

Mahalledeki yangın 6 eve sıçradı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar