Chp Merkez İlçe’de Kan Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chp Merkez İlçe’de Kan Değişimi
CHP Aksaray İl Başkanı Ali Abbas Ertürk Merkez İlçe’de yaşanan görev değişikliği ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.

Merkez İlçe Başkanı Esen Uz Sökmen’in istifa ettiğini duyuran Ertürk, yeni Merkez İlçe Başkanı’nın İlçe Yönetimince seçildiğini  belirterek “Merkez İlçe Başkanımız Esen Uz Sökmen’in istifası nedeniyle; görevlerinin başında bulunan Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun, 24.09.2021 Cuma günü kendi arasında yapmış olduğu oylama sonucunda Talat Karaağaç oy birliği ile Merkez İlçe Başkanı olarak seçilmiştir” dedi.

Sökmen’e Teşekkür Etti

Sökmen’e görevde yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Ertürk yol arkadaşlıklarının devam edeceğini de vurguladı. Ertürk “Bu zamana kadar yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı, güleryüzü ve çalışkanlığıyla Aksaray kamuoyunun takdirini toplayan Esen Uz Sökmen’e teşekkür eder, birlikte mücadele arkadaşlığı yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Yıllarca partimizin her kademesinde görev alan, vaktini ve emeğini esirgemeyen, gençlerimize yol gösteren, şehrimizin sevilen iş insanlarından Talat Karaağaç’a yeni görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“Sahip Çıkmakta Israrlı Olacağız!”

“Görevi devralan Başkanımız Talat Karaağaç liderliğinde, Merkez İlçemizde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek; iktidar yolunda, parti bayrağımızı üst seviyelere taşımak için dinlenmemek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Ertürk “istikrarlı bir şekilde yıllarca şehrimizi sahipsiz bırakan, bu sahipsizliği adeta kaderimiz haline getirmeye çalışanlara rağmen biz hemşehrilerimizin yanında olmakta, onların sesi olmakta, şehrimize sahip çıkmakta ısrarlı olacağız. Göreve geldiğimiz günden bu güne olduğu gibi tüm kadrolarımızla sıkmadık el, bakmadık göz bırakmadık, bırakmayacağız” şeklinde konuştu. Haber: Muhammet Küçüker

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tenis Turnuvası Ödül Töreniyle Birlikte TamamlandıÖnceki Haber

Tenis Turnuvası Ödül Töreniyle Birlikte...

İl Özel İdaresi Çalışmalarını AktardıSonraki Haber

İl Özel İdaresi Çalışmalarını Aktardı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar