CHP’li Başkan Adayı Demir: “Halk Kart'la Hemşehrilerimize Destek Olacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Başkan Adayı Demir: “Halk Kart'la Hemşehrilerimize Destek Olacağız”
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, göreve gelmesi durumunda vatandaşlara halk kart sözü vererek, "Halk Kart'la hemşehrilerimize destek olacağız" ifadelerini kullandı.

CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir; CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, CHP Aksaray 1. sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı Osman Bilgen ve parti yönetimi ile birlikte Coğlaki Mahallesi esnafına ziyarette bulundu. Cuma günü esnaflarla bir araya gelen Demir, Coğlaki Mahallesi esnafı tarafından büyük ilgi görürken, esnaflar da Demir'e tam destek sözü verdi.

 

"İhtiyaç Sahiplerine Halk Kart İle Destek Olacağız"

Esnaf ziyaretleri sırasında sosyal belediyecilik projelerini anlatırken esnaftan da kendilerine, projeleri hayata geçirebilmesi için şans vermelerini isteyen CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir, "Biz esnafımızın ve vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıyı görüyoruz. Çünkü bizlerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Memlekette bir, çok zengin birde çok fakir kaldı. Esnafımız, orta gelir grubu dediğimiz kesim yok oldu. Bizde bu şehrin güzel insanları her şeyin en güzelini hak ediyor diye düşündüğümüzden, vatandaşın üzerinde ki yükü almak için, bize yetki verildiğinde belediye olarak neler yapabiliriz, halkımızın hayat pahalılığı altında ezilmesini nasıl önleriz diye projeler ürettik. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız için ‘halk kart’ uygulamasını hayata geçireceğiz. Hemşehrilerimiz bu kart ile gıda, giyim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ankara Büyükşehir Belediyemizde Mansur Başkanımız bu uygulamayı hayata geçirdi. Uygulamanın gayet güzel ve sorunsuz ilerlediğini görüyoruz. Bizde aynı uygulamayı Aksaraylı hemşehrilerimiz için hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımız normal bir kredi kartı kullanır gibi bu kartla alışverişlerini yapabilecek" açıklamasında bulundu.

 

"Bizim Dönemimizde Kimse Yatağa Aç Girmeyecek"

Belediyenin zor zamanda esnafın ve vatandaşın yanında olması gerektiğini söyleyen CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir, "Halk Kart uygulamamızın hayata geçmesi ile birlikte, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımız bir nebze de olsa rahatlayacak. Bizim dönemimizde kimse yatağa aç girmeyecek. Halk Kart uygulamasına projelerimiz arasında yer vermekteki amacımız bu" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Kumbuzoğlu ve Başkan Dinçer'in Paylaşımları, Binlerce İnsanı GülümsettiÖnceki Haber

Vali Kumbuzoğlu ve Başkan Dinçer'in Payl...

Başkent'ten Galibiyetle Dönüyoruz!Sonraki Haber

Başkent'ten Galibiyetle Dönüyoruz!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar