CHP’li Başkan Adayı Demir'den, Kalealtı Esnafına Katılımcı Yönetim Sözü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Başkan Adayı Demir'den, Kalealtı Esnafına Katılımcı Yönetim Sözü
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kalealtı Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaflara katılımcı bir yönetim vaat eden Demir, göreve geldiklerinde tüm sorunları çözeceklerini ifade etti.

 

CHP’li Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Kalealtı Caddesi'nde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ, önceki il başkanlarından Hacı Ali Keleş ve parti teşkilatıyla birlikte Kalealtı Caddesi'ne ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında, esnafların yoğun değişim talebiyle karşılaşan Demir, Aksaray'ı hak ettiği değere kavuşturacaklarını ifade ederek, vatandaşın ve esnafın desteğiyle değişimi gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Başkan Adayı Demir'den Esnafa Vaatler

Kalealtı Caddesi esnafı, kentsel dönüşüm sürecinde müşteri kaybına uğradıklarını ve bu süreçte belediyeden yeterli destek alamadıklarını belirtirken, yeni gelecek yönetimin bu gibi konularda esnafla istişarede bulunmasının önemine dikkat çekti. Demir ise halkçı ve katılımcı bir belediye olacaklarına vurgu yaparak esnafın zor zamanlarında yanlarında olacaklarının sözünü verirken, genç, dinamik bir kadro ile yönetimi devralacaklarını söyledi.

 

Başkan Demir, esnaf ziyaretinde yalnızca esnafın işleri ve Kalealtı Caddesi'nin sorunları değil, şehrin tüm alanlarındaki eksikliklerinden bahsederek, çözüm için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı.

Altyapıdan Yol Çalışmalarına, Parklardan Tapu Sorunlarına Kadar Çözüm Sözü

Mahallelerin tamamında altyapıyı güçlendireceklerini ve eksiklerini tamamlayacaklarını, talep edilen yolların asfalt çalışmalarını başlatacaklarını, park ve yeşil alanları artıracaklarını, imar ve tapu sorunlarını çözeceklerini ifade eden Demir, mahallelerin hizmetten eşit ve adil bir şekilde faydalanacağını söyledi. Belediyeciliğin teknik bir iş olduğunu ve bunun için gerekli bilgiye sahip olduğunu belirten Demir, harita yüksek mühendisi olarak çözüm bulabilecek yetkinliğe sahip olduğunu belirterek, liyakatli bir kadrosunun olduğunu söyledi. Esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceğini dile getiren Pelinsu Yıldırım Demir, seçildikten sonra verdiği tüm sözleri yerine getireceğini, Aksaray’a hizmet için hazır olduklarını belirtti. Her gittiği yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşan Demir, Kalealtı Caddesi esnafının sorunlarını titizlikle dinlerken, çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Zehir Tacirlerine Rahat Nefes Yok!Önceki Haber

Jandarmadan Zehir Tacirlerine Rahat Nefe...

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Geçici Giyim Mağazası AçıldıSonraki Haber

İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Geçici Giyim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar