Çıtak: "Artık Aksaray’ın Kaybedecek Zamanı Yok"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: "Artık Aksaray’ın Kaybedecek Zamanı Yok"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, seçim çalışmalarına kurum ziyaretlerine devam ederken bir yandan esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde Çıtak, "Artık Aksaray'ın kaybedecek zamanı yok" ifadelerini kullandı.

 İl Genel Meclisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Orman Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ve Karayolları 38. Şube Şefliği’ni ziyaret eden Çıtak, kurum müdürleri ve personellerle buluştu.

İl Genel Meclisi toplantısına katılan Çıtak; "İl Genel Meclisi üyelerimize Aksaray'ımıza beş yıllık hizmetleri için teşekkür ediyor, tekrar aday olan üyelerimize ve görev sürelerini tamamlayıp aday olmayan üyelerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Aksaray'ı, Türkiye'nin Örnek Şehri Yapacak Hizmetlere Çevireceğiz"

Kurum ziyaretlerinde gösterilen misafirperverlik ve samimiyet için de teşekkür eden Çıtak, "Aksaray’ı adım adım geziyoruz. Adım atmadığımız hiçbir yer, temas etmediğimiz hiçbir kimse kalmayacak. Aksaray için yapacaklarımızı her platformda anlatacağız. Artık Aksaray’ın kaybedecek zamanı yok. Aksaray’ı şaha kaldıracak projelerle geliyoruz. Temas ettiğimiz, anlattığımız herkes buna olan inancımızı kat kat artıyor. Biz inanmadığımız bir şeyi söylemiyoruz. Halkımızda bunu çok iyi biliyor. Gösterdikleri ilgi ve samimiyet bunu gösteriyor. İnşallah 31 Mart’ta MHP’nin özlenen kadrolarıyla hizmet gemisinin başına geçerek rotamızı Aksaray’ı, Türkiye’nin örnek şehri yapacak hizmetlere çevireceğiz. El birliğiyle şehrimizi parmakla gösterilir bir yapıya büründüreceğiz" açıklamasında bulundu.

"Ayırmadan, Ayrışmadan, Canla Başla"

Kurum ziyaretlerinin ardından Ankara yolunda faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret eden Çıtak, "Esnaflarımız ve hemşehrilerimizle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bizlere gönül kapılarını açan tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu şehri birlikte yöneteceğiz. Aksaray sevdalısı bir teşkilatın belediye başkan adayıyım. Biz şehrimizin tüm sorunlarına, esnaflarımızın faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde yaşadıkları sıkıntılara hâkimiz. 11 Ocak’tan bu zaman kadar ziyaret ettiğimiz her yerde bu sevdaya olan özlemi görüyorum. Halkımız da zerre tereddüt yok. İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra MHP kadrolarıyla katılımcı ve şeffaf bir belediyecilikle işin başına gelerek bu teveccühe layık hizmetleri hayata geçireceğiz.  Bizim sloganımız, ‘ayırmadan, ayrışmadan, canla başla’… Bu düsturla hareket ederek tüm şehirle bütünleşerek hizmet edeceğiz" sözlerini kullandı. Haber Bülteni

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Firari Hırsız, Devriyede TökezlediÖnceki Haber

Firari Hırsız, Devriyede Tökezledi

"Kadının Değdiği Her İşten Güzel Sonuçlar Doğuyor"Sonraki Haber

"Kadının Değdiği Her İşten Güzel Sonuçla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar