Çıtak Kaybetmedi Kaşlı’nın Kibri Kaybettirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak Kaybetmedi Kaşlı’nın Kibri Kaybettirdi
Aksaray'da çok önemli bir kampanya süreci yöneten MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak'ın kazanamaması sonrasında MHP'li seçmen büyük bir üzüntü yaşadı. İddia edilene göre Aksaraylılar, bu kaybın MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı'dan kaynaklandığını düşünüyor.  

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonuçlandı. Ülke genelinde AK Parti ciddi bir oy kaybı yaşarken, Aksaray'da da oy düşüklüğüne rağmen mevcut AK Partili Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, bir dönem daha seçildi. Seçimi kazanmaya en yakın aday olarak görülen MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ise önemli bir oy oranına ulaşsa da seçimi kazanamadı. Başarılı bir seçim kampanyasıyla; gençlerden ev hanımlarına, esnaftan işverene ve emekliye kadar toplumun her kesimiyle buluşan Çıtak, Aksaray Belediyesini kazanmaya yakınken, yaşanan kayıp MHP'li seçmeni derinden üzdü. 

Seçmene Göre Kaybın Sebebi Ramazan Kaşlı 

Kaybın sebebini sorgulayan MHP seçmeni, Aksaray'da seçimin kaybedilmesinin ardında birçok neden olduğunu dile getirerek, 2023 Genel Seçimlerinde ikinci kez seçilen MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın kibir ve ego savaşı içinde olduğunu belirterek, MHP'ye birçok katkı sağlayacak önemli ismi küstürdüğünü, akabinde de Başkan Adayı Çıtak'ın önünü kestiğini iddia ediyor.

 Birçok MHP'liyi Partiye Küstürdüğü Düşünülüyor 

Aksaraylı seçmenler, MHP Milletvekili Kaşlı'nın doğma büyüme MHP'li olan birçok ismi partiden uzaklaştırmak için her türlü perdelemeyi yaptığını iddia ederken, yerel seçimler için büyük bir çıkış yakalayan ve toplumun her kesiminden beğeni alan İrfan Çıtak'ın seçimi kazanamamasının başkahramanı olarak MHP'li Vekil Kaşlı'yı görülüyor. Görüşlerini aldığımız birçok Aksaraylı vatandaş ve MHP seçmeni, Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın seçimlere 2-3 gün kala bir televizyon programı canlı yayınında yapmış olduğu gafın seçim sonuçlarına etki ettiğini düşünüyor.

MHP seçmeni ve kararsız seçmenin bu gafla birlikte MHP'ye karşı mesafelendiğini iddia eden vatandaşlar, MHP'nin maddi manevi yüküne ortak olan Rıfkı Karabatak başta olmak üzere birçok MHP'linin küstürüldüğünü, MHP seçmeninin sandıktan uzaklaştırıldığını düşündüklerini söyleyerek, MHP'ye gönül veren binlerce kişinin sandığa gitmediğini ya da başka partilere oy verdiğini öne sürdü. Bu sebeplerle birlikte Aksaraylı MHP seçmeni, seçimin kaybedilmesinde ana faktör olarak faturayı MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı'ya kesiyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray İGM Üyeleri Belli Oldu | BBP'den SürprizÖnceki Haber

Aksaray İGM Üyeleri Belli Oldu | BBP'den...

Rögara Koyun DüştüSonraki Haber

Rögara Koyun Düştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar