Çıtak: “Şehrin Bugününü Değil 50 Yılını Kurtaracak Çalışmalara İmza Atmak İçin Geliyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: “Şehrin Bugününü Değil 50 Yılını Kurtaracak Çalışmalara İmza Atmak İçin Geliyoruz”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Organize Sanayi Bölgesi'nde ziyaret gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören Çıtak, "Şehrin bugününü değil 50 yılını kurtaracak çalışmalara imza atmak için sağlam adımlarla geliyoruz" dedi.

 Seçim çalışmalarına Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, iş insanları ve fabrika çalışanlarıyla buluştu.

Gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı OSB sakinlerine teşekkür eden Çıtak; Aksaray için planladığı projeleri açıkladı. Fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam oranları hakkında bilgi alan Çıtak, istihdam ve üretim konusunda yatırımcıları teşvik edecek projelerin destekçisi olacaklarını vurguladı.

"İstihdam Ve Üretimi Her Zaman Destekleyeceğiz"

Katılımcı belediyecilik ve ortak akıl ilkesi ekseninde şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Çıtak; "Esnaflarımızla, sanayicilerimizle, iş dünyamızla, işçilerimizle, vatandaşlarımızla birlikte istişareyi merkeze alarak şehrimize hizmet edeceğiz. Aksaray Belediyesi olarak sanayicimizle iş birliğini daha sistemli hale getireceğiz. Yeni istihdam alanlarının açılması ve üretim kapasitelerinin artması için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" açıklamasında bulundu.

"Halkımızın Bu Samimi Desteğini Boşa Çıkarmayacağız"

Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül, ayak basılmadık yer bırakmayacaklarını söyleyen Çıtak, "Biz inanmadığımız, yapamayacağımız, hayali olan hiçbir şeyi söylemiyoruz. Biz halkımıza içimizden geçen neyse o şekilde yaklaşıyoruz. O şekilde de karşılık buluyoruz.

Bu kalabalık, bu coşku, bu ilgi Aksaray’ın MHP’ye olan özlemini resmediyor. Bizde özellikle vurguluyoruz ki şeffaf, katılımcı ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizle bütünleşerek sorun ve problemlere çözüm getireceğiz. Halkımızın bu samimiyetini, bu desteğini boşa çıkarmayacağız. İnşallah Aksaray’a çok daha iyi hizmetler kazandırmak, sorunlara köklü ve kalıcı çözümler bulmak, şehrin bugününü değil 50 yılını kurtaracak çalışmalara imza atmak için sağlam adımlarla geliyoruz" sözlerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kafeler Caddesi'ne Girdi Ama Ekiplerden KaçamadıÖnceki Haber

Kafeler Caddesi'ne Girdi Ama Ekiplerden...

Medaş, Genç Yetenekleri 'Talentern' Programıyla BuluşturuyorSonraki Haber

Medaş, Genç Yetenekleri 'Talentern' Prog...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar