Cumhur İttifakı Muhtarlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhur İttifakı Muhtarlarla Buluştu
Aksaray’da Cumhur İttifakı İl Başkanları, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Aksaray Köy Muhtarları Derneği ve Merkez Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen, “Cumhur’un temsilcileri muhtarlarla buluşuyor” programında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Aksaray Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fikret Köse ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Emin Koçak'ın ev sahipliğinde Öğretmen Evi’nde düzenlenen “Cumhur’un temsilcileri muhtarlarla buluşuyor” programı sabah saatlerinde Cumhur İttifakı İl Başkanları, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katılımıyla başladı. 

28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin konuşulduğu programda Cumhur İttifakı temsilcilerinin sahada yaptıkları seçim çalışmaları anlatıldı. Muhtarlara seçim öncesinde ve seçim sürecinde yapacakları çalışmalar sunumlarla anlatılırken, Cumhur İttifakı’nın köy ve mahallelerde yapacakları projeler tanıtıldı. Muhtarlar 2. turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek vereceklerini dile getirirken, milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Ramazan Kaşlı saha çalışmalarının muhtarlarla hızlanacağını aktardı.

 

Milletvekili Kaşlı, “Beka İle İstikrar Ve Demokrasimize Sahip Çıkacağız” 

Hedeflerinin 2. turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oy ile destekleyerek istikrar ve demokrasiye sahip çıkmak olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Bugün burada sizlerle istişare etmekten çok memnun oldum. Sizler vatandaşın içinde birebir onlarlasınız. Biz ne kadar milletvekili, belediye başkanı olarak vatandaşın içindeyiz desek de asıl içlerinde olan, onlarla yaşayan ve onların sesini duyuran sizlersiniz. Aksaray’da ve yurt genelinde yüzde 90 oranında katılımla sandıklara sahip çıkıp, başta Türkiye’de demokrasi yok diyen Avrupa’ya ve dünyaya katılım oranıyla ders verdiniz. Demokratik denen Avrupa’da sandıklara katılım yüzde 40’ları zorlarken, öncelikle sizlerin katkısıyla ülkemizde sandıklara katılım yüzde 90’ı buldu. 5 yıldır Cumhur İttifakı’na sahip çıktınız. Bugün de yüzde 72 oy oranı ile sahip çıkıyorsunuz. Muhtarlar derneği başkanlarımızın da bahsettiği gibi bu oy oranını inşallah 28 Mayıs’ta yüzde 80’lerin üzerine çıkaracağız. İstikrarı sizlerle devam ettireceğiz. Karşı ittifakın neler vadettiğini, koltuk kapma ittifakı olduğunu hepiniz görüyorsunuz, duyuyorsunuz. Biz liderimizin emrinde, biz devletimizin bekası, milletimizin birliği, bayrağımız ve ezanımız için AK Parti hükümetine sınırsız destek vereceğiz. Birlik ve beka için sizlerden de büyük desteklerin geleceğine inanıyoruz. Sizler sayesinde hem demokrasimize hem de istikrarımıza sahip çıkacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha seçilmesi için sizler nezdinde tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum” dedi.

 

Milletvekili Altınsoy, “Rehavet Yok, Sandığa Katılım Çok Önemli” 

Rehavete kapılmadan sandığa katılımın önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Bu şehir, bu memleket bizim arı gibi çalışmaya devam edeceğiz. Gördüğünüz bu heyet Cumhur İttifakı olarak sizlerin emrinde olmaya devam edecek. Bunu açıkça ifade ediyoruz. Beraber çalışacağız, beraber koşacağız. İnşallah şehrimize hizmet etmenin yoluna bakacağız. 14 Mayıs’ta güzel bir seçim atlattık. Çokta güzel bir katılım oldu. Bu katılıma destek verdiğiniz için ben sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta tekrar bir seçim yapacağız. Aslında referandum yapıyoruz. Sıfırdan başlıyoruz. Sıfırdan başladığımız için sandıklara katılım çok önemli, sandığa gitmeyen, gidemeyen oy kullanamayan hemşehrilerimiz varsa hem MHP İl Başkanlığımıza, hem de AK Parti İl Başkanlığımıza bildirelim. Bizlerde sizlere yardımcı olalım ki katılımla demokrasimize sahip çıkalım. Rehavet yok, en büyük rakibimiz rehavet olsun. Onunla mücadele edelim, rehavete kapılmadan seçimimizi tamamlayalım. Büyük bir katılımla inşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz hep beraber, daha önce olduğu gibi yine başaracağız” diye konuştu.

 

Milletvekili Aydoğdu, “Demokrasi Şöleninde Beka Ve İstikrara Sahip Çıkacağız” 

Daha güçlü katılımlarla daha başarılı sonuçlar alınacağını belirten AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Milletvekilinden muhtarına, belediye başkanından il genel meclis başkanına büyük Türkiye davasına gönül veren ve Türkiye’nin büyümesine sevinen tüm kardeşlerim hepiniz ayrı özelsiniz. Söylenecek her şey söylendi. Esasen niyet belli, hepimiz biliyoruz. Türkiye bir seçim yaşıyor, bitmedi devam ediyor. Yeni anayasamız gereği ikinci tur ne yapacağız. Pazar günü inşallah Cumhurbaşkanımız Aksaray’da rekor oy alacak. Ama bizler o kutlu demokrasi şöleninde bekamıza, istikrarımıza sahip çıkacağız. Sandıklarda güçlü katılımlara, güçlü oylar alacağız. Bekamızı güçlü tutmak sizlerin elinde, çünkü sizler vatandaşımızla her zaman iç içe olan demokrasinin güçlü bekçilerisiniz. Bizler sizlerle yol yürüyeceğiz. 28 Mayıs’ta daha güçlü katılımla daha başarılı sonuçlar elde edeceğiz. Aksaray’ımızı 14 Mayıs’ta nasıl ilk 10 içerisinde tuttuysak bu seçimde de zirveye sizlerle taşıyacağız” dedi. 

Programa, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, MHP İl Başkanı Av. Mustafa Çölkesen, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, muhtarlar ve ittifak temsilcileri katıldı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Trafikten Aşırı Hız DenetimiÖnceki Haber

Jandarma Trafikten Aşırı Hız Denetimi

Aksaray’ın 2022 Kaza Bilançosu! 49 Kişi Hayatını KaybettiSonraki Haber

Aksaray’ın 2022 Kaza Bilançosu! 49 Kişi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar