Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Üniversite Öğrencilerine Af Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Üniversite Öğrencilerine Af Geliyor
Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, lisans ve yüksek lisans dahil olmak üzere öğrenci affının önümüzdeki günlerde Meclis'e sunulacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşuyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

''Konuşmamın en başında tüm gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Öğrenci affını önümüzdeki günlerde Meclis'imizin takdirine sunuyoruz.. Lisans, yükseklisans ve doktora eğitimlerini bırakmak zorunda kalanlar belirli şartlarda eğitimlerine devam edebilecekler.

Tarihte hep olduğu gibi birileri tarafından şımartılarak üstümüze salınan Yunanistan üzerinden bize oynanan oyunun farkındayız. Sorun şu ki Yunanistan bunun farkında değil.  Kılıçdaroğlu, ''CHP eskisi gibi değil'' diyor. Millet eskisinden ne fayda gördü ki, yenisinden fayda beklesin.

TÜSİAD Başkanına Tepki

İsveç-Finlandiya net adımlar atana kadar duruşumuzu değiştirmeyiz.  Almanya'da Fransa'da caddelerde terör örgütleri yürüyüş yapıyor, bunlara sesimizi çıkarmayacak mıyız? TÜSİAD'ın başına gelen kişi, sen bize dış politikada bize ders veremezsin. Önce haddini bileceksin, iktidara ders vermek kim siz kimsiniz. Eğer TÜSİAD böyle giderse bu iktidarın kapısını hiç çalmasın, CHP size ne diyorsa o ağızla konuşuyorsunuz.

2023 seçimleri için geri sayımın başladığını söylebiliriz. Seçim takvimi kendi mecrasında ilerliyor. Aşağı yukarı seneye bu zamanlarda seçimi gerçekleştireceğiz.

Altılı Masaya Cumhurbaşkanı Adayı Eleştirisi

Daha adayının ismini açıklamayanların, ülkeye hizmet etmek gibi amaçları yok. Güya seçim tarihi belli olsa aday çıkartacaklar ama ortada isim misin yok. Aylarca masada kimin nerede oturacağına karar vermeyenlerden daha ne beklenir ki?

Yıpranma korkusu nedeniyle aday açıklamadıklarını söylüyorlar. Bu nasıl aday ki, ismi gündeme gelir gelmez hemen yıpranıyor, bu nasıl aday ki siyaset sahnesinde kaldıkça boyası, makyajı dökülüyor? Bunun adı strateji değil, sihirbazlıktır. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geçen Ay 549 Konut SatıldıÖnceki Haber

Geçen Ay 549 Konut Satıldı

Keneden Ölenlerin Sayısı 7'ye YükseldiSonraki Haber

Keneden Ölenlerin Sayısı 7'ye Yükseldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar