Demir: "Aksaray’da Ki Otopark Sorununu Kökten Çözeceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: "Aksaray’da Ki Otopark Sorununu Kökten Çözeceğiz"
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Atatürk Caddesi ve Pir Ali Sultan Caddesi arasında bulunan esnaflara ziyarette bulunarak, "Aksaray'daki otopark sorununu kökten çözeceğiz" sözünü verdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve parti teşkilatı, saha ziyaretlerine tam gaz devam ediyor.

Son olarak Atatürk Caddesi, Pir Ali Sultan Caddesi arasında bulunan esnafı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Demir, esnafların hem derdini dinledi hem de projelerinden bahsetti.

"Çözümü Birlikte Üreteceğiz, Projeleri El Birliği ile Hayata Geçireceğiz"

Esnafların ekonomik krizden çok fazla etkilendiğini ifade eden Demir, "Bizler de ekonomik sıkıntıların toplumun her kesimini zorladığı bir dönemde esnafın yanında olmak, onların sesini duymak ve taleplerini dinlemek amacıyla sık sık esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de sizlerin beklentilerini not etmek için buradayız. Özlediğiniz halkçı belediye bizimle gelecek ve sizlere hak ettiğiniz hizmeti verecek. Biz Aksaray'da esnaf olarak belediyeden ne beklediğinizi biliyoruz, bizler çözümü birlikte üreteceğiz ve sizin istekleriniz doğrultusunda işlerinizin daha iyi olması için hazırladığımız planları, projeleri el birliği ile hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Pelinsu Yıldırım Demir’in esnaf ziyareti sırasında esnaflar, park yeri sorununun uzun süredir işlerini kötü etkilediğini, ekonomik krizden kaynaklı işsizlik üzerine bir de trafik keşmekeşi ve park yeri sorunun eklenmesi ile zor günler yaşadıklarını belirterek, başkan adayından yönetime gelmeleri halinde bu sorunlara çare bulmasını talep etti.

"Büyük Şehirleri Aratmayan Trafik Çilesini Bizzat Yaşıyoruz"

Belediye Başkan Adayı Yıldırım Demir ise "Biz şehrimizde büyük şehirleri aratmayan trafik çilesini bizzat yaşıyoruz. Park yeri sorunu için de hem şehrimizi yeşillendirip nefes aldıracak hem de park yeri sorununu ortadan kaldıracak bir ‘çok katlı otopark’ projemiz var. Yapacağımız otoparkın alt katları park alanı olurken üst katı yeşil alan olacak. Esnafımıza destek olmak ve beklentilerini hayata geçirmek için bizde hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Allah’ın izniyle değişimden sonra şehrimizi birlikte yöneteceğiz" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ'lü Öğrenciler Bu Kez Buz PistindeÖnceki Haber

ASÜ'lü Öğrenciler Bu Kez Buz Pistinde

Binlerce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün Ele Geçirildi! Sonraki Haber

Binlerce Kaçak Cinsel İçerikli Ürün Ele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar