Demir: “Artık Yalnız Ve Çaresiz Hissetmeyin, 31 Mart'tan Sonra Elimizden Geleni Yapacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: “Artık Yalnız Ve Çaresiz Hissetmeyin, 31 Mart'tan Sonra Elimizden Geleni Yapacağız”
CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Eski Yağ Pazarı esnafını ziyaret ederek, "Artık yalnız ve çaresiz hissetmeyin. 31 Mart akşamından sonra yetkiyi alarak sizler için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 31 Mart yerel seçimleri öncesinde saha ziyaretlerine devam eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme Sorumlusu Ali Abbas Ertürk, eski ve yeni parti yönetimleri ile birlikte Eski Yağ Pazarı esnafına ziyarette bulundu.

"Bu Seçim Oyumuzu Değişimden Yana Kullanacağız"

Ziyaret esnasında esnaflar, hayat pahalılığı ve işsizlikten şikayet ederek, bulundukları bölgenin sahipsizliğinden dert yandı ve "Akşama kadar boş boş oturuyoruz. Her geçen gün işlerimiz daha da azalıyor. Piyasa resmen durdu. Biz burada işsizlikle kıvranıyoruz ama kimse gelip bizim halimizi hatırımızı sormuyor. Bizim esnaflık yaptığımız bölge resmen unutulmuş bölge haline geldi. Belediyemiz bir günden bir güne gelip bizimle istişare yapıp bura için, burada ki esnaf için ne yapılması gerek diye sormadı. Bizler senelerce oy verdik. Bu seçim oyumuzu değişimden yana kullanacağız. Artık yönetime bizler içinde bir şeyler yapacak samimi biri gelsin istiyoruz. Desteğimiz sizinle" ifadelerini kullandı.

"Artık Yalnız ve Çaresiz Hissetmeyin, Sizler İçin Elimizden Geleni Yapacağız"

Esnafın artık çaresiz hissetmemesi gerektiğini, göreve geldikleri anda tüm sorunları çözmek için ivedilikle harekete geçeceklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, "Artık yalnız ve çaresiz hissetmeyin. 31 Mart akşamından sonra yetkiyi alarak sizler için elimizden geleni yapacağız. Aksaray’ımızın birkaç mahallesi hariç gerçekten hizmet alan mahalle yok. Hele bazı bölgelerimiz, bazı esnaflarımız toptan kaderine terk edilmiş. Bizler kaderine terkedilmiş bu bölgeler için özellikle projeler üretiyoruz. Seçimden sonra el birliği ile sizlere daha yaşanılır, daha güzel işler yapacağınız bir Aksaray vaat ediyorum. Yeter ki sizler desteğinizi bizden esirgemeyin" dedi.

"Senelerce Konuşulacak Hizmetler İçin Bir Şans Daha İstiyoruz"

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e seçim çalışmaları esnasında eşlik eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme sorumlusu Ali Abbas Ertürk ise "Bu il CHP’ye seneler önce bir şans verdi. Memiş Akın’ın başkanlığı döneminde yapılan hizmetler halen konuşuluyor. Şimdi de, senelerce konuşulacak hizmetler için bir şans daha istiyoruz. Yıllardır Aksaray için yapılmayanların yapılması için yetki istiyoruz. Her anlamda kefil olduğum, liyakatli, genç bir kardeşimiz Pelinsu Yıldırım Demir. Genç yaşına rağmen partinin her kademesinde görev almış bir siyasetçi. Hem siyasi tecrübesi, hem şehrin geleceği için güzel işler yapacak mesleki bilgisi var. Kendi gibi genç, dinamik, liyakatli bir de kadrosu var. Sizlerden bu seçim değişimden yana, Pelinsu Yıldırım Demir’den yana oy istiyoruz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Medaş, Genç Yetenekleri 'Talentern' Programıyla BuluşturuyorÖnceki Haber

Medaş, Genç Yetenekleri 'Talentern' Prog...

Jandarma, Traktör Sürücülerine Reflektör DağıttıSonraki Haber

Jandarma, Traktör Sürücülerine Reflektör...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar