Deplasman Fobisini Ankara'da Yendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deplasman Fobisini Ankara'da Yendi
 TFF 3. Lig 2. Grup 13. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Başkent ekibi Hacettepespor’a konuk olan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, deplasmanda ilk galibiyetini alarak deplasman fobisini yendi. 

Rakiplerinin de puan kaybetmesiyle birlikte aldığı galibiyetle grupta 20 puanla 6. sıraya yükselen temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda oynanan ve hakem Engin Atmaca’nın yönettiği maça Teknik Direktör  Cüneyt Biçer’in öğrencileri Serkan Demirol, Necmi Çoban, Nurullah Serbest, Fatih Çolak, Muhammed Can, Gürcan Gözüm,  Ahmet Tuna Akıl, Ayberk Altan, Alican Tez, Hasan Gündoğdu Ve Mehmet Aytemiz ilk 11’i ile çıktı. İlk yarıda her iki takım da kontrollü bir futbol sergilerken, Hacettepespor maçın 43.Dakikasında penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da eşitliği bozamadı ve ilk yarı 0-0 bitti. 
2. Yarıda Biçer'in Yaptığı Değişlikler Galibiyeti Getirdi
İkinci yarıda, hızlı ve etkili bir futbol sergileyen temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’un Teknik Direktörü Cüneyt Biçer’in yaptığı önemli oyuncu değişiklikleri etkisini gösterdi. Karşılamanın 59. Dakikasında Alican Tez yerini Mervan Yusuf Yiğit’e bıraktı. Oyuna girdikten 9 dakika sonra 68 Aksaray Belediyespor’u öne geçiren golü Mervan Yiğit atarak takımını 0-1 öne geçirdi. Rakibi karşısında 2. gol arayışını sürdüren 68 Aksaray Belediyespor, Teknik Direktör Cüneyt Biçer’in nokta atış yaptığı değişikler sonucu aradığı ikinci golü 84. Dakikada Necmi Çoban’ın kullandığı penaltı atışını golle çevirmesiyle buldu ve rakibi karşısında 0-2 üstünlüğü yakaladı.
 Temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor deplasmanda Hacettepespor karşısında aldığı galibiyetle deplasman fobisini yendi ve gruptaki şampiyonluk iddiasını sürdürdü.  Temsilcimiz ligin 13. Haftasında aldığı bu galibiyetle 20 puanla 6. sıraya yükseldi. Temsilcimiz 68 Aksaray Bld. Spor 21.11. 2021 tarihinde (Pazar) günü ise kendi sahasında ligin 14. Haftasında grupta 18. Sırada bulunan Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnşaat Çıkışında Korkunç KazaÖnceki Haber

İnşaat Çıkışında Korkunç Kaza

Aşırı Hız Ve Dikkatsizlik Ölüm GetirdiSonraki Haber

Aşırı Hız Ve Dikkatsizlik Ölüm Getirdi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar