Deprem Bölgesinde İş Hayatının Canlanması İçin DIHK İle TOBB'dan Ortak Konferans

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem Bölgesinde İş Hayatının Canlanması İçin DIHK İle TOBB'dan Ortak Konferans
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) organizasyonunda düzenlenecek olan konferans ile deprem bölgesindeki iş hayatının yeniden canlandırılması hedefleniyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10.00-14.00 saatleri arasında Berlin'de Alman Ekonomi Evinde "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansı yapılacak. 

Yapılacak olan konferansla, deprem bölgesindeki iş dünyasıyla Avrupa özel sektörünün bir araya getirilmesi amaçlanıyor. İş hayatının canlandırılması, istihdam imkânlarının oluşturulması için potansiyel ortak iş fırsatları, konferansta tartışılacak. 

Konferanstaki ana panelde, siyaset ve iş dünyasından üst düzey temsilciler, depremden etkilenen bölgedeki ekonomik perspektifleri ve işbirliği potansiyelini masaya yatıracak. Hemen ardından "Altyapı ve konutların, yeşil ve enerji verimli olarak yeniden inşası" ve "Bölgedeki insanlar için eğitim ve istihdam beklentileri" konularındaki çözümlere yönelik yaklaşımların ele alınacağı bir konferans gerçekleştirilecek. 

Konferansta Türkçe-Almanca tercüme hizmeti sağlanacak. Programa katılım için https://event.dihk.de/GermanTurkishConference linkinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Toplantının 10:00-12:00 saatleri arasındaki oturumu www.dihk.de/de/aktuelles-und-presse/aktuelleinformationen/die-wirtschaft-in-den-tuerkischen-erdbeben-regionen-reaktivieren-97608 linkinden canlı olarak yayınlanacak.

Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İl Başkanı Keleş'ten TRT Genel Müdürü Sobacı Hakkında Suç DuyurusuÖnceki Haber

CHP İl Başkanı Keleş'ten TRT Genel Müdür...

Afrika'da Su Kuyularının Açılışı Yapıldı, Dualar EdildiSonraki Haber

Afrika'da Su Kuyularının Açılışı Yapıldı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar