Dinçer: “5 Yılda Hizmet ve İcraat Belediyeciliği Yaptık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: “5 Yılda Hizmet ve İcraat Belediyeciliği Yaptık”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) birçok fabrikayı ziyaret etti.

Aksaray'da görev süresi boyunca hep hizmet için çalıştıklarını ifade eden Dinçer, "Aklımız fikrimiz Aksaray, 5 yılda hizmet ve icraat belediyeciliği yaptık" dedi ve yeni dönem için esnaftan destek istedi.

 

"Yorulmak Nedir Bilmeden Gayretle Çalıştık, Çalışacağız"

Dinçer, "Aklımız fikrimiz Aksaray 5 yılda hizmet ve icraat belediyeciliği yaptık. Hiç kimsenin geride kalmadığı bir şehir için; gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden gayretle çalıştık, çalışacağız. Bugün de ülkemiz sanayisinin önemli çarklarından, binlerce insanımıza iş imkânı sağlayan organize sanayi bölgemizdeki fabrikaları ziyaret ediyoruz. Girdiğimiz her fabrikada ayrı bir gurur yaşıyoruz. Türkiye yüzyılında ülkemiz emin adımlarla ilerliyor" ifadelerini kullandı.

Tekstil endüstri, ORSAN, FERNAS fabrikalarında işçi ve işverenle bir araya gelen Dinçer, bir ülkenin gelişmesinde, refahında, rekabet gücünün artmasında, dünyadaki yarışta hak ettiği yeri almasında üretimin ve sanayinin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, ortak hedefin vatandaşın refahının artması olduğuna dikkat çekti.

 

"Sanayici Arkadaşlarımızın Derdi, Milletimizin Derdidir, Devletimizin Derdidir"

Sanayicilerin karşılaştıkları sorunları kendilerine ilettiklerini, kendilerinin de onlara destek olmaya çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dinçer, "Tabii bunu yapabilmek için de özel sektörü desteklememiz, önünü açmamız gerekiyor. Her ortamda söylüyorum: Sanayici arkadaşlarımızın derdi, milletimizin derdidir, devletimizin derdidir. Çünkü sizler, istihdam üretiyorsunuz.

Dolayısıyla sizin gelişmeniz, sizin büyümeniz, milletimizin ve devletimizin büyümesidir. Sizin daha çok üretim yapmanız için, sizin işinizi daha çok geliştirmeniz için her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz ekonomimize ve istihdamına katkı sunan işletmelerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray’ın Ufkunu Açacak Proje, Sonunda Hayata GeçiyorÖnceki Haber

Aksaray’ın Ufkunu Açacak Proje, Sonunda...

Aksaray’ın İhracatı ve İthalatı AzaldıSonraki Haber

Aksaray’ın İhracatı ve İthalatı Azaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar