Dinçer: "Yeni Görev Sürecimizi En Verimli Şekilde Değerlendireceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: "Yeni Görev Sürecimizi En Verimli Şekilde Değerlendireceğiz”
31 Mart yerel seçimlerinde halkın güvenini kazanarak ustalık dönemine başlayan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, "Yeni görev sürecimizi en verimli şekilde değerlendirmek için çok çalışacağız" dedi.

 5 yıllık görev süreci içerisinde 125 projeyi hayata geçiren Başkan Dinçer, yeni dönemi en verimli şekilde geçireceklerini ifade ederek, birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

"Devam Eden Projeleri En Kısa Zamanda Hizmete Alacağız"

1 yeni projenin başlatılması için çalışacaklarını belirten Başkan Dinçer, "Pazar günü yapılan yerel seçimlerde hemşerilerimiz bizlere devam eden projelerimizi tamamlamamız ve yeni projelerimizi hayata geçirmemiz için bizlere yetki verdi. Bu bizim için büyük bir gururdur. Biz de onların emanetini en güzel şekilde değerlendirmek için yeni dönemi en güzel şekilde değerlendireceğiz. Devam eden projeleri en kısa zamanda hizmete alacağız" dedi.

"Yeni Dönemi En Verimli Şekilde Değerlendireceğiz"

"Seçim vaatlerimizden olan 41 yeni projeyi de tamamlayarak hemşerilerimize verdiğimiz sözümüzü tutmuş olacağız" diyen Dinçer, "Şu an bilindiği üzere Hamidiye Kentsel dönüşüm alanında temel atma ve betonlama çalışması devam ediyor. Yeni belediye hizmet binamızda ise kaba inşaatımızı büyük oranda tamamladık. İnce işlik ve iç tefrişatının tamamlanmasının ardından taşınmaya başlamayı planlıyoruz. Millet Bahçelerimizde yaza hazırlıklar devam ediyor. Yaya üst geçidi projemiz için ihale sürecini tamamladık. Yakın zaman içerisinde inşaat çalışmalarını başlatacağız. İşimizin çok zamanımızın az olduğunu bilincinde olarak yeni dönemi en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bize güvenen hemşerilerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sulama Sezonu Öncesi DSİ, Vatandaşları UyardıÖnceki Haber

Sulama Sezonu Öncesi DSİ, Vatandaşları U...

Türkiye'de Her 6 Ölümden Biri Kanser KaynaklıSonraki Haber

Türkiye'de Her 6 Ölümden Biri Kanser Kay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar