Dört dörtlük transfer dönemi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dört dörtlük transfer dönemi!
Aksaray’ın yeşil sahalardaki temsilcisi Aksaray Belediyespor bu yıl mücadele vereceği 3. Lig’de başarılı bir performans sergilemek için yaptığı. Transfer çalışmalarında 4 futbolcuyu renklerine bağlayarak süreci tamamladı.

Yeni yönetimi ile transfer çalışmalarını sürdüren Aksaray Belediyespor’da Hamit Özkök başkanlığında kurulan transfer komitesinde Teknik Direktör Mustafa Ceviz’in yönlendirmeleri doğrultusunda transfer çalışmaları sürdürüldü. Transfer çalışmaları kapsamında Manisa Futbol kulübünde forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Güven, Gençlerbirliği Spor Kulübünden sol bek oyuncusu Muhammet Selim Okur ve orta saha oyuncusu Furkan Temir ve Ankaragücü’nün genç yeteneği Alperen Kuyubaşı ile anlaşma sağlandığı bildirildi.

Orta Saha Güven Verecek

Siyah beyazlılarda transfer komitesi orta saha merkeze takımın beyni olacak bir yıldız transferi gerçekleştirdi. Süper lig tecrübesini yanında UEFA Avrupa ligi ve Şampiyonlar ligi tecrübesi bulunan 34 yaşındaki Mehmet Güven’i Aksaray’a getirerek siyah beyazlıların tarihinde en kariyerli oyuncuyu şehre getirmenin mutluluğunu yaşadı. Manisa Futbol kulübünde forma giyen Mehmet Güven’i kadrosuna dahil ederek önemli bir transfere imza atıldı.

Mehmet Güven Kimdir?

3 Temmuz 1987 yılında Malatya’da doğan Mehmet Güven 183 cm boyunda sağ ayağını etkili kullanması ile dikkat çekiyor. Güven geçen sezon Ege ekibi Manisa futbol kulübünde 25 lig 2 kupa olmak üzere 27 resmi maçta görev aldı. 27 maçın 8’in ilk 11’de sahaya çıkarken 739 dakika görev aldı. Rakip ağları ise 1 kez havalandırdı. Güven 2005 yılında Galatasaray’da başladığı profesyonel futbol serüveninde Galatasaray, Manisaspor, Konyaspor ve Ankaraspor’da süper ligde forma giydi. Afjet Afyonspor ve Giresunspor ise TFF 1. lig’de görev aldı. Geçen yıl ise TFF 2. Ligde heyecanı yaşadı. Kariyerinde ilk kez Aksarayspor forması ile TFF. 3.lig görev alacak. Tecrübeli futbolcu kariyerinde Şampiyonlar ligi 3 maç,  UEFA Avrupa ligi 17 maç, süper lig 258 maç 12 gol, TFF 1. Lig 37 maç 1 gol maç, TFF 2.lig heyecanında 25 maç 1 gol, kupa heyecanında ise 41 maç 3 gol olmak üzere toplam 381 resmi maçta görev aldı.

Sezona Ankara Rüzgârı

Transfer döneminde Ankaralı futbolcularla yakın temas kuran komite Gençler birliği futbolcusu Muhammet Selim Okur ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 1998 Ankara doğumlu Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün oyuncusu Muhammet Selim Okur kariyerinde toplam 4.656 dakika sahada bulunma şansı yakalarken Türkiye Kupası gibi önemli turnuvalarda da rol almış büyük başarılara imza atmıştır.

Gençler Birliği kadrosundayken 68Aksaray Belediyespor’la anlaşan Ankaralı Futbolcu Furkan Temir de 2 yıllık sözleşme imzaladı. 5 Mayıs 1999 Ankara doğumlu Temir kariyerinde toplam 2.760 dakika sahada forma giyme şansı yakalarken 181 dakika Türkiye Kupası tecrübesi yaşadı.

Ankara Gücü’nde top oynayan Alperen Kuyubaşı Aksaray Belediyespor için imza atan 3. Ankaralı. Futbolcu oldu. Kuyubaşı: "Hedefi şampiyonluk olan bu kulübe geldiğim için çok mutlu ve heyecanlıyım" dedi. 26 Mayıs 2000 Ankara doğumlu Kuyubaşı Ankaragücü'nde kariyerine başlamış ve ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olmuş bir defans oyuncusudur. Uzun boyu, top çalma yeteneği ve kazanma hırsı ile ön plana çıkan Kuyubaşı Türkiye Kupası'nda da top koşturma şansı yakalamıştır. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan kenevir operasyonuÖnceki Haber

Jandarmadan kenevir operasyonu

“Özverili çalışmalarınızı asla unutmayacağız”Sonraki Haber

“Özverili çalışmalarınızı asla unutmayac...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar