Düğün Konvoyunda Kaza: 3'ü Ağır 8 Kişi Yaralandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğün Konvoyunda Kaza: 3'ü Ağır 8 Kişi Yaralandı
 Aksaray’a gelin getirmek üzere Niğde’den yola çıkan düğün kafilesine çarpan ve zincirleme trafik kazasına sebep olan TIR şoförü şok geçirdi. Kazada 3’ü ağır 8 kişi yaralandı.  

Niğde -Ankara Otoyolu Babakonağı Mevkiinde meydana gelen kaza edinilen bilgilere göre Niğde istikametinden Ankara istikametine seyreden İ.G. (29) idaresindeki 81 EZ 575 plakalı TIR sürücüsünün dalgınlığı nedeniyle meydana geldi. Yol üzerinde virazjdan dönerken düğün konvoyuru son anda fark eden TIR şoförü İ.G. M.K. (42) yönetimindeki 51 AAJ 775 plakalı otomobile çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR Şoförü İ.G. daha sonra konvoyda seyreden S.M. (39) idaresindeki 46 LU 039 plakalı otomobil ve D.M. (52) yönetimindeki 51 AAF 733 plakalı marka otomobile de çarparak durabildi. Kazada sürücüler S.M., D.M. ile araçlarda yolcu olarak bulunan A.K. (73), K.M. (36), Ö.A.M. (4), Ş.E. (50), H.M. (47) ve R.B.M. (18) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerinde olay yerine Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, AFAD ekipleri, UMKE ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından sıkıştıkları yerlerden kurtarılan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralılardan S.M., D.M. ve Ş.E.'nin durumlarının ağır olduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

“Virajdı, Uyumadım Son Anda Gördüm”

Kazadan sonra şoka giren TIR Sürücüsü İ.G. direksiyon başında uyumadığını belirterek "Tam viraja denk geliyor. Ben de o ara kafayı kaldırdım. Kafayı kaldırınca son anda gördüm frenledim. Sıcaktan daldım da uyumadım. Virajdı son anda gördüm. Onları bilmiyorum. Ben bir tane vurdum. Vurunca mı? Allah Allah” diyerek kazayı tam hatırlamadığını söyledi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Misina Ağların Kullanımı Tamamen Yasaklanmalı"Önceki Haber

"Misina Ağların Kullanımı Tamamen Yasakl...

Viteste Unuttuğu Aracıyla İkinci Kattan DüştüSonraki Haber

Viteste Unuttuğu Aracıyla İkinci Kattan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar