Emniyetten Düğün Konvoylarına Sıkı Denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyetten Düğün Konvoylarına Sıkı Denetim
Düğün konvoyunda lüks aracıyla drift atan sürücü, İl Emniyet Müdürlüğünün gözünden kaçmadı. Drift görüntüleri kameralara yansıyan şahsa, 20 bin 300 liralık para cezası kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere göz açtırmıyor. Özellikle düğün konvoylarında drift atarak hem trafiği kilitleyen hem de diğer yaya ve sürücülerin güvenliğini tehlikeye atan trafik magandalarına, polis ekipleri geçit vermiyor.

Sıkı denetimler yapan polis ekipler, drift atan sürücülere ceza keserek, trafik güvenliğini iyileştirmek için çalışmalarına devam ediyor. Aksaray’da düğün konvoyunda lüks aracı ile daire çizerek drift atan bir sürücü, konvoyda bulunan bir arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı. Hem kendi hem de çevredeki vatandaşların canını hiçe sayarak drift atmaya başlayan trafik magandası, acı gerçekle sonradan yüzleşti.

 

Polisinden Kaçar mı?

Olay, dün akşam saatlerinde Sanayi Mahallesi 95. Caddede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, arkadaşının düğün konvoyuna 68 ES 740 plakalı lüks aracıyla plakalarını kapatarak katılan M.İ., 95. Caddeye geldiğinde trafiğe açık caddede drift atmaya başladı. Yolda daireler çizerek dakikalarca drift atan şahıs, konvoydaki arkadaşının çektiği görüntülerle birlikte daha sonra sosyal medya hesabından yediği para cezasını paylaştı.

 

Drift Atmanın Bedelini Ağır Ödedi

Trafik magandalığı yaparak halk güvenliğini tehlikeye atan şahıs, kendi sosyal medya hesabından “Selamün aleyküm 20.300 TL” notuyla yediği cezası paylaşırken, drift atmanın cezasını da ağır ödedi.

İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan denetimleri titizlikle sürdürürken, bu konuda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini de her fırsatta dile getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda birçok noktada uygulama ve denetim yapan ekipler, halk sağlığı ve güvenliği için gece gündüz kararlılıkla çalışmayı sürdürüyor. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galibiyeti Es GeçtiÖnceki Haber

Galibiyeti Es Geçti

Ekonomik Güven Endeksi Yüzde 5,2 AzaldıSonraki Haber

Ekonomik Güven Endeksi Yüzde 5,2 Azaldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar