Eskil’in sağlık hizmetleri masaya yatırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskil’in sağlık hizmetleri masaya yatırıldı
Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç’i ziyaret ederek ilçedeki sağlık yatırımları ve planlanan projeleri değerlendirdi.

Aksaray’ın Eskil ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç’i makamında ziyaret ederek ilçede sunulan sağlık hizmetleri ve planlanan yatırımlar üzerine kapsamlı istişarelerde bulundu.

Eskil’den yürütülen sağlık çalışmaları ele alındı

Gerçekleşen ziyarette, Eskil’de sağlık alanında yürütülen mevcut çalışmalar ele alınırken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler de değerlendirildi.  

İlçede yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kaliteli erişimini sağlamak amacıyla yapılabilecek çalışmalar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Zavlak, özellikle sağlık altyapısının güçlendirilmesi, hizmet kapasitesinin artırılması ve vatandaş memnuniyetinin yükseltilmesine yönelik adımların önemine dikkat çekti.  

Görüşmede, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda atılabilecek yeni adımlar ve kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesi konuları da gündeme geldi.

“Kurumlarımızla iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz”

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Zavlak, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilerimize daha kaliteli ve etkin sağlık hizmeti sunulması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda ilgili kurumlarımızla iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Aynur Altunışık


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapı denetim kuruluşları masaya oturduÖnceki Haber

Yapı denetim kuruluşları masaya oturdu

Köyler Gezici Kütüphane sayesinde kitapla buluşuyorSonraki Haber

Köyler Gezici Kütüphane sayesinde kitapl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar