Fatih Batı ATSO Adaylığını “Yenilik” Vurgusuyla Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray’ın önemli iş adamlarından Fatih Batı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanlığı için adaylığını açıkladı. “Vakit Tamam Aksaray’da Değişim Zamanı” diyen Fatih Batı, projelerinden söz etti.

ATSO Başkan Adaylığını düzenlediği basın toplantısında medya mensuplarına açıklayan Fatih Batı, “Hepimizin ortak paydası vatan, devletin bekası, milletin refahı” dedi. Batı sözlerine “Biz, bu düsturu ilke edindik. Attığımız her adımın ticari ve mesleki olduğu kadar insani bir karşılığının olduğu bilinciyle yola çıktık, bu bilinçte bir ekip oluşturduk. Üretmekten, yenilenmekten ve gelişmekten başka şansımız yok. Bu noktada ATSO çok önemli bir noktada durmaktadır. Çağ dönüşüyor, üretim ve tüketim alışkanlıkları farklılaşıyor. Artık geleneksel yöntemler yerini bilime, otomasyona, Ar-Ge’ye, dijital uyumlanmaya bırakıyor” diyerek devam etti.

“Ortak Akla İnanıyor, Üyelerimizin Desteğine Güveniyoruz”

ATSO’nun yenilenen bakış açılarıyla yönetilmesi gerektiğini dile getiren Fatih Batı, tarımdan hayvancılığa, turizmden hizmet sektörüne, sanayi üretiminden e-ticarete uzanan geniş bir yelpazede, tüm çalışmaların yeniden kurgulanması gerekliliğine dikkat çekti. Pek çoğu bugüne kadar çok fazla dillendirilmemiş, düşünülmemiş onlarca yenilikçi proje hazırladıklarını belirten ATSO Başkan Adayı Batı, “Oldukça kapsamlı bir yoğunluğa sahip tüm bu projelerimizin ayrıntılarını ileriki günlerde sizlerle paylaşacağız. Biz, ortak aklın gücüne inanıyor, kıymetli üyelerimizin desteklerine güveniyoruz” dedi. Fatih Batı, “Daha önceki oda yönetimleri de ellerinden geleni yaptılar ve şehrimiz için çalıştılar. Kendilerine, sundukları her katkı için çok teşekkür ediyoruz ama biz daha iyisini yapacağımıza inanıyoruz.  Çünkü biliyoruz ki; yenilik geliştirir…” diye konuştu.

“Kısaca Yapacakları Projeleri Anlattı”

Fatih Batı, üyelerden teveccüh görmeleri durumunda yapacakları projeleri anlattı. Batı, “Mobilyacılar Sitesi, Toptancılar Sitesi, Turizm ve Tekstil Kenti, Ayakkabıcılar Sitesi, Tır, Kamyon ve Traktör Galericileri Sitesi ve Belediyelerle görüşüldükten sonra tır, kamyon ve minibüs garajı kurulması gibi pek çok projeyi hayata geçireceğiz. Kapadokya’nın giriş kapısı değil kalbi olan Aksaray’da yatak kapasitesinin arttırılması için girişimleri başlatacağız. Aksaray’ın turistik turların ana güzergâhlarından birisi haline getirilmesi için çalışacağız” dedi. 

Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray Bld. Spor 3 Puan Peşinde!Önceki Haber

Aksaray Bld. Spor 3 Puan Peşinde!

Duygulu’dan “Emanet” Dediği Oğuzata’ya ZiyaretSonraki Haber

Duygulu’dan “Emanet” Dediği Oğuzata’ya Z...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar