Festivalin sessiz bekçisi karga oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Festivalin sessiz bekçisi karga oldu
Beyaz Geceler Tuz Gölü Uluslararası Kültür ve Turizm Festivali üç gün boyunca konserler, kültürel etkinlikler ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yaparken, festivalin en dikkat çeken “misafiri” ise bir karga oldu.

Festival alanını üç gün boyunca neredeyse hiç terk etmeyen karga, adeta organizasyonun sessiz bekçisi gibi davrandı. Etkinliklerin yapıldığı alanın çevresinde sürekli görülen karga, ağaçların altında çitlere konarak programları izledi.

Festivalin sessiz bekçisi karga oldu

Festival boyunca aynı bölgede kalması, hem katılımcıların hem de organizasyon ekibinin dikkatini çekti.

Festivalin sessiz bekçisi karga oldu

Vatandaşlar, karganın festival süresince alanı terk etmemesini şaşkınlıkla izlerken, birçok kişi bu ilginç anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Karga üç gün boyunca adeta nöbet tutarcasına festivali takip etti.

Festivalin sessiz bekçisi karga oldu

Festivalin sessiz bekçisi karga oldu

Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülkücü Şehit Ali Ekin kabri başında dualarla anıldıÖnceki Haber

Ülkücü Şehit Ali Ekin kabri başında dual...

Etiket ve fahiş fiyat denetimi! 222 bin lira ceza yağdıSonraki Haber

Etiket ve fahiş fiyat denetimi! 222 bin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar