“Fetö’nün Siyasi Ayağı Araştırılsın Çağrısını Yapan İyi Parti’dir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Fetö’nün Siyasi Ayağı Araştırılsın Çağrısını Yapan İyi Parti’dir”
<p>&nbsp;31 Mart Yerel Se&ccedil;imlerinde İYİ Parti&rsquo;den Aksaray Belediye Başkan Adayı olan &Ouml;zhan T&uuml;remiş kısa aradan sonra İYİ Parti Genel Merkezi&rsquo;nin talebiyle yeniden Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığı g&ouml;revine d&ouml;n&uuml;ş yapmıştı. İYİ Parti İl Y&ouml;netimini yeniden şekillendiren İYİ Parti İl Başkanı T&uuml;remiş ekibini gen&ccedil;leştiriyor.</p>

İyi Parti Yeni Yönetimini Belirliyor

Gazetemize özel bir açıklama yapan İYİ İl Başkanı Türemiş “Son aylarda yaşanan hadiseler göstermiştir ki ülkemiz ve ilimiz artık alternatifsiz değildir. 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve seçime kadar olan süreci çok güzel ve verimli bir şekilde geçirdik” dedi. Türemiş “İYİ Parti kısa zamanda ülkemiz ve ilimizde halkımızın teveccühünü kazanmış, söz söyleyen, söyledikleri sözleri gündem olan bir parti konuma gelmiştir. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum tüm yurttaşlarımızın malumudur.

İYİ Parti ülkemizde ve ilimizde yine üzerine düşeni yapmaya devam edecek; mazlumların sesi olacaktır. Bizler de Genel Merkez’imizin teveccühü ile ilimizde İYİ Parti İl Yönetimi yeniden şekillendiriyoruz” diye konuştu.

“İYİ Parti İl Yönetiminde bu yola birlikte çıktığımız kıymetli deneyimli partidaşlarımızın yanına, genç, tahsilli yetenekli çalışkan gençleri de ilave ederek yarınlara daha güçlü bir kadro hazırlamaktayız” diyen Türemiş “Partimize her geçen gün artarak devam eden bir teveccüh var hemşehrilerimizin çoğalarak devam eden ilgilerine layık olamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Asılsız İftiralara Pabuç Bırakmayacak Liderimiz Var”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili gelişmelere de değinen Başkan Türemiş “Sizlerin de bildiği gibi 2016 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener ile ilgili FETÖ Soruşturması başlatılmış 3 yıl boyunca yapılan araştırma ve soruşturmalardan bir şey çıkartamamışlardı. Şimdi bir de soruşturmaya gizlilik kararı almışlar. İşleri güçleri ülkede fitne fesat çıkartmak” dedi. Türemiş “Geçtiğimiz hafta Genel Başkanımıza destek olmak için 81 ilden İYİ Parti’ye gönül verenler ile bizler de Aksaray’dan 70 kişilik bir ekiple TBMM’de partimizin grup toplantısına katıldık. Orada Genel Başkanımızın açıklamalarında her şey gayet açık ve net.

FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılmasıyla ilgili Genel Başkanımız defalarca çağrıda bulunmuştur. Kayıtlar ortadadır. Mevcut siyasi iktidar bu çağrılara kulak tıkamıştır. Şimdi kalkmışlar Genel Başkanımıza iftira atıyorlar. FETÖ İle hangi siyasi partinin el ele kol kola olduğunu halkımız da bilmektedir yakın siyasi tarihimizde. Asılsız iftiralara karşı her zaman Genel Başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Özel Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
157 Göçmen Geri Gönderme Merkezine Sevk EdildiÖnceki Haber

157 Göçmen Geri Gönderme Merkezine Sevk...

Yurt Dışına Sarımsak İhracatı YapılacakSonraki Haber

Yurt Dışına Sarımsak İhracatı Yapılacak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar