Final umutları deplasmana kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Final umutları deplasmana kaldı
TFF 3. Lig'den 2. Lige yükselebilmek için oynanan Play-off yarı final ilk maçında temsilcimiz Aksaray Belediyespor  Bursa Yıldırım’ı evinde konuk etti. 

Hakemin başlama düdüğü ile yarı final maçının ilk karşılaşmasında kendi sahasında Bursa Yıldırım'ı konuk eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ilk 15 dakikada kontrollü teknik bir oyun sahaya koydu. 

Her iki takım da zaman zaman hızlı ve ara toplarla yaptığı kontrataklar yoluyla gol aradı.  İlk yarıda ciddi gol pozisyonları gerçekleşmezken 25. dakikada Bursa Yıldırım ara paslarla ve kontratakla yakaladığı pozisyonda ilk tehlikeli atağını gole çevirdi. 

Golden sonra beraberlik golü için yüklenen temsilcimiz Aksaray Belediyespor 40. dakikada ceza sahası içerisinde yakaladığı net pozisyonu değerlendiremedi. Futbolcu Tayyip Kanarya’nın kaleciden dönen topu karşılayamadığı ilk net gol pozisyonunda temsilcimiz Aksaray Belediyespor beraberlik şansını geri çevirdi. İlk yarının son dakikalarında ataklara devam eden temsilcimiz Aksaray Belediyespor aradığı golü 2 dakikalık uzatma süresinde de bulamadı.

 

İkinci Yarıya Kırmızı Kartta Başladık

 

İkinci yarıda hakemin düdüğü ile başlayan karşılaşmada daha önce sarı kartı olan Ömer Yıldırım ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Aksaray Belediyespor karşılaşmaya 10 kişi devam etti. Bursa Yıldırımspor futbolcusu Doğacan Diker de karşılaşmanıın başlangıcında sarı kart gördü.

İkinci yarıda beraberlik golü için topu ayağında tutmaya çalışan temsilcimiz Aksaray Belediyespor Bursa Yıldırımspor'un katı defansını geçemedi.  Orta saha ve kanatlardan uzun toplarla gol yollarını arayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor, dönen topları karşılamada da zorluk çekti.  İkinci yarıda Bursa Yıldırımspor en az net 3 gol pozisyonunu gole çeviremedi. Maçın uzatma dakikalarında da gol olmayınca ilk yarı kalemizde gördüğümüz golle Bursa Yıldırımspor 3. Lig 4. Grup Play-off yarı final maçının ilk karşılaşmasını kazanarak evine avantajlı dönen takım oldu.

İkinci yarıda kartlar havada uçuştu ikinci yarının hemen başında oyun sertleşirken Bursa Maçın son 15 dakikasında sakinliğini koruyarak maçı kazanmayı bildi. Bursa Yıldırımspor ile 68 Aksaray Belediyespor 19 Mayıs çarşamba günü Bursa'da ikinci maçta karşı karşıya gelecekler Bu maçın galibi finalde oynamaya hak kazanacak.

 

 

STAT: Dağılgan Stadyumu

HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Gökhan Hamişoğlu, Ata Yıldırım, Fevzi Erdem Akbaş

Takımların 11’leri

Temsilcimiz Aksaray BLD Spor: Mehmet Akif Önal, Serhat Velioğlu, Ömer Yıldırım, Gürcan Gözüm, Muzaffer Kahırman, Mustafa Apardı, Onur Alsu, Serkan Gürsoy, Necmi Çoban, Vehbi Furkan Yıldırım, Tayyip Kanarya

Bursa Yıldırımspor: Özel Keklil, Muhammet Öz, Tuğkan Kamışoğlu, Doğacan Diker, Hüseyin Çelik, Ramazan Erarslan, Hacı Mustafa Karabulut, Osman Demir, Furkan Fehmi Güneş, Batuhan Tunçay, Mehmet Güleç

Sarı Kartlar: Batuhan Tunçay, Mahmut Güleç (Bursa Yıldırım Spor) – Gürcan Gözüm, Ömer Yıldırım, Serkan Gürses, ( Aksaray Belediyespor)

Kırmızı Kartlar: Ömer Yıldırım ( Aksaray Belediyespor)

Goller: Mahmut Güleç ( Bursa Yıldırımspor)

Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağılgan'da ilk devre mağlubiyetÖnceki Haber

Dağılgan'da ilk devre mağlubiyet

Sokaktaki çocuklar şeker ve maske takıldıktan sonra evlerine gönderildiSonraki Haber

Sokaktaki çocuklar şeker ve maske takıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar