Futbolcular el yakıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 Futbolcular el yakıyor
Aksaray Belediyespor yeni sezon çalışmalarını sürdürürken transfer listesindeki futbolcularının ücretlerinin bu sezon çok yüksek olması nedeniyle zor zamanlar yaşıyor.

Aksaray Belediyespor’un yeni yönetiminin kolları sıvayarak kurduğu transfer komitesi ile omuz omuza çalışan yeni Teknik Direktör Mustafa Ceviz, kente birkaç defa gelerek hazırladığı futbolcu listesini sundu. Ceviz’in sunduğu liste doğrultusunda takımın oluşturulması için çalışan transfer komitesinde Sedat Altın ve Ramazan Demir yetkilendirildi. Takım adına futbolcularla görüşen Demir ve Altın 8 futbolcuyu mercek altına aldı.

Son Söz Teknik Heyette

3. Lig’de mücadele verecek Aksaray Belediyespor’un transfer sürecinde, futbolcuların yüksek ücretleri nedeniyle zor zamanlar geçirdiği ifade edildi. Transfer komitesinin 7 futbolcu ile anlaşma sağladığı ancak sağ ve sol kanatlar, orta saha ve forvet arayışının sürdüğü 4 futbolcuya daha ihtiyaç duyulduğu bildirildi. Takım yetkilileri tarafından 4 futbolcu ile görüşmeler yapıldığı belirtilirken talep edilen 400- 550 bin lira aralığındaki ücretlerin yüksek bulunduğu ancak konuyla ilgili son kararı teknik heyetin vereceği öğrenildi. Takım ile ilgili gelen bilgiler arasında Ankara’nın tanınan bir kulübünde top koşturan 2 futbolcu ile görüşmelerin sürdüğü ve bu hafta nihai sonuca ulaştırılabileceği yer aldı.

Genç Yeteneklere Kamp Şansı Tanınacak

Kurban Bayramı’nın ardından topbaşı yapması beklenen Aksaray Belediyespor bu sezon Aksaraylı genç yetenekleri de keşfetmeyi hedefliyor. Aksaray’ın genç yetenekleri arasından yapılacak seçmeler ile kadroyu güçlendirmeyi hedefleyen Aksaray Belediyespor yetkilileri, seçmelerin ardından uygun gençlerin Nevşehir ve Afyon kamplarına davet edileceğini bildirdi. Öte yandan takımın bu sezon forma sponsorluğu görüşmelerinin Kuzeyboru ve Motorlüks ile anlaşmaya varılarak tamamlandığı da gelen bilgiler arasında. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Aksaray'da YKS 'de 19 bin 548 aday akıl teri döktüÖnceki Haber

Aksaray'da YKS 'de 19 bin 548 aday akıl...

BARO hayaline kavuştuSonraki Haber

BARO hayaline kavuştu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar