Galata Kreş ve Gündüz Bakım Evinin Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galata Kreş ve Gündüz Bakım Evinin Açıldı
<p>Aksaray&rsquo;da Galata Kreş ve G&uuml;nd&uuml;z Bakım Evi muhteşem bir t&ouml;renle hizmete a&ccedil;ıldı.</p>

 “Biz Küçük Bir Aileyiz” sloganıyla yapım işlemleri tamamlanarak hizmete giren Galata Kreş ve Bakım Evi dün muhteşem bir açılış töreniyle ailelerin hizmetine açıldı.

Galata Kreş ve Gündüz Bakım Evinin açılış törenine MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları kamu kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

“Gönül Rahatlığıyla Emanet Edebilirler”

Galata Kreş ve Bakım Evinin Sahibi Ali Eskil, açılış törenin de yaptığı konuşmada “Her geçen gün gelişen ilimiz de kreş ve gündüz bakım evlerine duyulan ihtiyaca en iyi şekilde cevap verebilmek için Galata Kreş ve Bakım Evini hazırladık” dedi.  Kreş ve gündüz bakım evinde 90 öğrenci kapasitesi, oyun ve spor alanları, yemekhane, uyku odaları ile komplike bir tesis hazırladıklarını belirten Eskil “Sloganımız Biz Küçük Bir Aileyiz. Çocuklarımızın ebeveynleri gönül rahatlığıyla çocuklarını bizlere emanet edebilirler. Çocuklarımıza özel hocalar eşliğinde hafta içi ve hafta sonu gelişimlerine yardımcı olacak birçok eğitim programı hazırladık” diye konuştu.

Eskil “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ilimiz milletvekilleri Ramazan Kaşlı ve Ayhan Erel Bey’e tüm STK başkanlarıma, daire müdürlerime,  tüm davetimize icabet eden değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Kurdeleyi Birlikte Kestiler”

Konuşmaların ardından MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel,  STK başkanları, daire müdürleri kurdeleyi keserek Galata Kreş ve Gündüz Bakım evini hizmete açtı. Protokol ve davetliler Galata Kreş ve Güdüz Bakım Evini birlikte gezerek Ali Eskil’den bilgi aldı.

Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürlek “Yeşilova İçin Değişim Ve Yenilenme Vakti”Önceki Haber

Gürlek “Yeşilova İçin Değişim Ve Yenilen...

“Şiddetsiz Memleket Hayal Ediyoruz”Sonraki Haber

“Şiddetsiz Memleket Hayal Ediyoruz”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar