Gazetecilerden, Jandarma Alay Komutanı Bayer'e Nezaket Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazetecilerden, Jandarma Alay Komutanı Bayer'e Nezaket Ziyareti
Anadolu Ekspres Gazetesi ve Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti, Aksaray Jandarma İl Komutanı Mehmet Ali Bayer'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Anadolu Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Harun Atalay, Gazeteciler Dilek Eyüboğlu, Mehmet Eser, Eylül Vurgun ve Sabah Gazetesi Muhabiri Kaan Recep Atalay, İl Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer'i ziyaret ederek, jandarmanın sorumluluk bölgesindeki güvenlik çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

"Seçim Çalışmaları Gayet Stabil"

Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde sürdürülen seçim çalışması ve güvenliği ile muhtarlık seçimlerindeki çalışmaları değerlendiren İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Ali Bayer, "Geçmiş olduğumuz seçim sürecinden günümüze Aksaray'da, kırsal alanda sorumluluk bölgemizde şu ana kadar seçim çalışmaları gayet stabil. Halihazırda biz gerek muhtar adayları gerekse belediye başkan adayları ile ilgili sıkça görüşmekte ve bilgilendirmekteyiz" dedi.

"Aksaraylılar Kolluk Kuvvetlerimize Karşı Çok Anlayışlı ve Çok Yardımsever"

Asayiş uygulamaları konusunda da rutin ve başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Bayer, 8 aydır Aksaray'da bulunduğunu ve Aksaray'ı çok sevdiğini belirterek, "Güzel bir Anadolu şehri. Buradaki insanlar özellikle kolluk kuvvetlerimize karşı çok anlayışlı ve çok yardımsever. Sorumluluk bölgemizde çok rahat bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız askerimize ve jandarmamıza karşı gayet duyarlı ve nazik" açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Jandarma Komutanı Albay Bayer, "Aksaray yerel basını ve ulusal basını çok yakından takip ediyoruz. Özellikle Aksaray yerel basınının tamamını takip ediyoruz. Karşılıklı kamuoyunu bilgilendirmek için çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı. Haber: Kemal Onur Atalay 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçime Sayılı Günler Kala Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da!Önceki Haber

Seçime Sayılı Günler Kala Cumhurbaşkanı...

Çıtak: "Çalmadık Kapı, Dokunmadık Gönül Bırakmayacağız"Sonraki Haber

Çıtak: "Çalmadık Kapı, Dokunmadık Gönül...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar