Göktaş, “Şehrimize Katkı Vermeye Çalışıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göktaş, “Şehrimize Katkı Vermeye Çalışıyoruz”
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Cüneyt Göktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelerek hem basın mensuplarının gününü kutladı hem de ATSO’nun faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

ATSO toplantı salonun gerçekleştirilen programda ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş basın mensuplarının gününü kutlayarak başladığı konuşmasında “Özgür ve çok sesli bir medya, şeffaf yönetim, açık toplum ve bilgi edinme hakkının en önemli teminatıdır” dedi.

“Basın Yasası Yetersiz”

Basının görevinin kamu açısından önemine değinen Göktaş “Farklı görüş ve düşünceleri nesnel bir şekilde ortaya koyan tarafsız bir basının, toplumun bilinçlenmesinde dolayısıyla da barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde büyük payı vardır.  Basın sektörü çalışma koşulları ve karşılaştığı sorunlar bakımından bugün dünyanın en zahmetli sektörlerden birisidir. 1952’den bu yana yürürlükte olan basın yasası neredeyse ilk haliyle uygulanmaya devam etmekte ve günümüzün getirdiği sorunlar karşısında yetersiz kalmaktadır. Bütünsel yaklaşımla yeni yasal düzenlemelere ihtiyaç olduğu tespitinden hareketle, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, değerli gazetecilerimizin mesleklerini güvenli ve daha iyi şartlarda yapabilecekleri bir yıl temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Hedeflerimiz İçin Çalışıyoruz”

ATSO’nun 2021 yılı çalışmaları ve 2022 yılı hedeflerinden de bahseden Göktaş kurumun stratejik planı hazırlanırken üç ana hedef ortaya koyduklarını söyledi. Göktaş “ATSO yönetimi olarak bizler de bu üç ana hedefi gerçekleştirme için eylem planları yaptık. Peki, neydi bu ana hedefler; Aksaray ili ekonomik kalkınması için yapılması gereken adımların atılması ve lobi faaliyeti, Aksaray ilinin ihracat kapasitesinin geliştirilmesi ATSO’nun kurumsal kapasitesini geliştirmek ve proje geliştirme kapasitesi oluşturmak. ATSO Yönetim Kurulu olarak hedeflerimize uygun eylemler ile oda ve şehrimize katkı vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Konuşmanın ardından ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş basın mensuplarına içerisinde yapılan hizmetleri tanıttı. Haber: Dilek Eyüboğlu

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak Enerjiyle Mücadelemiz Tüm Hızıyla SürüyorÖnceki Haber

Kaçak Enerjiyle Mücadelemiz Tüm Hızıyla...

 Aksaraylılardan Geri Dönüşüme Tam DestekSonraki Haber

 Aksaraylılardan Geri Dönüşüme Tam Deste...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar