"Göreve Geldiğimiz Anda Sanayide Yaşanan Sorunları Çözüme Kavuşturacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Göreve Geldiğimiz Anda Sanayide Yaşanan Sorunları Çözüme Kavuşturacağız"
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Çıtak, "Sanayide yaşanan sorun ve sıkıntıları çözüme kavuşturacağız" diyerek, göreve gelir gelmez sorunların çözümü için hemen adım atacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Adaylığının kesinleşmesi sonrasında sahada çok sıkı şekilde çalışan ve her kesimden insanla bir araya gelen Çıtak, esnafın yaşadığı sorunların farkında olduklarını ve bu konuda çözüm üreteceklerini söyledi. Aksaraylılar ile her zaman bir arada olacaklarının sözünü veren Çıtak, vatandaşın talepleri doğrultusunda çalışarak, daha iyi bir Aksaray için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

 

"Sorunların Farkındayız, Çözümü İçin Gerekli Adımları Hemen Atacağız "

Sanayi esnaflarının talep ve sorunlarını dinleyen ve çözümüne ilişkin yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çıtak, "Esnaflarımızla sanayi bölgesindeki eksikler hakkında konuştuk. Şu anda en öncelikli olarak yapılması gerekenler sağlık ocağı, peyzaj çalışması, çıraklık eğitim merkezi, genel temizlik ve sosyal projelerdir. Tabii bir önceliğimiz de Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkan alamadıkları için mağdur olan esnaflarımızın nasıl işyeri sahibi olacağı konusudur. Yaşanan sorun ve sıkıntıların farkındayız. Aksaray halkı görevi bizlere verdiği anda, sanayi esnafımızla birlikte sorunları aşmak ve yapılması gereken çalışmaları zaman kaybetmeden yapmak için gerekli adımları hemen atacağız" ifadelerini kullandı.

 

"Ayırmadan, Ayrışmadan, Canla Başla Şehrimiz İçin Çalışacağız"

Aksaray halkıyla her zaman temas halinde olacaklarını, sorunları dinleyerek çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı benimseyeceklerini ifade eden Çıtak, "Sadece sanayi bölgesinde değil, Aksaray’ımıza hizmet etme noktasında halkımızla el ele vererek şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa tüm kadrolarımızla zaman kaybetmeden yapacağız. İlerleyen süreçte Aksaray’ın ufkunu açacak ve bölgede daha etkin bir yere konuşlanmasını sağlayacak projelerimizi de açıklayarak MHP kadrolarının nasıl bir şehir inşa etmek istediğini kamuoyu ile paylaşacağız. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla şehrimiz için çalışacağız. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın samimi ve sıcak yaklaşımı MHP kadrolarının genel siyasette olduğu gibi artık yerel siyasette de güç kazanacağını gösteriyor. Halkımızın bu teveccühüne layık olmak, bambaşka bir Aksaray inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolda halkımızın verdiği desteğe teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahsın Evinden Bakın Neler Çıktı!Önceki Haber

Şahsın Evinden Bakın Neler Çıktı!

Hamsi Fiyatlarına Zam KapıdaSonraki Haber

Hamsi Fiyatlarına Zam Kapıda

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar