Gülağaç Bölgesi Muhtarları Ak Parti Heyetine Sorunlarını Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülağaç Bölgesi Muhtarları Ak Parti Heyetine Sorunlarını Anlattı
AK Parti heyeti muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. Aksaray’ın Gülağaç İlçesi’ne bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti kurmayları, şehrin her bölgesinin eşit oranda hizmet alması adına çalıştıklarını söylediler.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, muhtarlar tarafından bildirilen talep ve sıkıntıların çözümü için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını ve yapılacağını kaydetti. Köyleri modernleştirip daha yaşanabilir kılmak amacında olduklarına vurgu yapan Altınsoy, “Muhtarlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirdiğimiz toplantılarda hizmetlerin son durumuyla ilgili bilgilendirmenin yanı sıra, köylerimizin diğer sorunlarını da dinliyoruz. Aksaray’ın her bölgesinin eşit olarak hizmet almasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda tüm köylerimizin değerli muhtarlarıyla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti'nin hizmet anlayışının temelden başladığını belirten Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise Muhtarların bu noktada çok önemli bir misyonunun olduğunu söyledi. Muhtarlar sayesinde şehrin en ücra köşesindeki mahalle ve köylerin sorunlarını öğrenip, çözmeye çalıştıklarını anlatan Aydoğdu, “Muhtarlarımız da hizmetler konusunda büyük çaba veriyorlar. Ben, bu noktada kendilerine teşekkür ediyorum. Biz, muhtarlarımızla bugüne kadar omuz omuza vererek güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Muhtarlar ise yapılan değerlendirme toplantısı için AK Parti heyetine teşekkür ederek, “Parti yönetiminin yaptığı toplantılarda talep ve isteklerimizi dile getirme fırsatı buluyoruz. Bu toplantılar biz muhtarlar için gerçekten çok verimli. Sorunlarımız, sıkıntılarımız veya taleplerimiz artık havada kalmıyor. Her şeyi burada rahatça konuşabiliyoruz. Biliyoruz ki; yönetim zaten elinden geleni yapıyor” şeklinde görüş belirttiler.

Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, AK Parti Gülağaç İlçe Başkanı Harun Abur, İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve Özel İdare Birim Müdürleri de katıldı. 

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atölye ve eğitim malzemeleri satın alınacaktırÖnceki Haber

Atölye ve eğitim malzemeleri satın alına...

Taşdemir, “Vergi Kesintileri Dayanılacak Gibi Değil”Sonraki Haber

Taşdemir, “Vergi Kesintileri Dayanılacak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar