"Güzelyurt Hizmete Aç, Hizmetten Yoksun Bırakılmış Bir İlçedir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan, Güzelyurt'un ihmal edildiğini ifade ederek, "Güzelyurt ihmal edilmiş, turizmden nasibini alamamış, hastanesinde doktoru olmayan, bu çağda asbest borulardan vatandaşına su içiren ihmal edilmiş bir ilçe" dedi.

 İYİ Parti Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Hazim Turan, Güzelyurt'a bu zamana kadar yeterli hizmetin verilmediğini ifade ederek, ilçenin hizmete aç bırakıldığını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Anadolu Ekspres Gazetesi ve Ekspo TV'ye özel açıklamada bulunan Güzelyurt ilçesi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hazim Turan, Aksaray'ın tek turistik ilçesi olan Güzelyurt'un turizmden nasibini alamadığını ifade ederek, bu konuda önemli projelerinin olduğunu söyledi.

"İlçemizi Hizmete Doyuracak Projelerimiz Var"

Güzelyurt'un ihmal edilmişliğinin ortadan kaldırılacağını ifade eden Turan, "Güzelyurt halkının ihmal edilmişliğini ortadan kaldırıp ilçe halkının refah düzeyini yükseltecek, ilçemizi hizmete doyuracak projelerimiz var. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe halkına projelerimizi anlattık. İlçe halkı bu projeleri yapacağımızı, bizim sözümüzün senet olduğunu, bizim neleri yaptığımızı, neleri başaracağımızı çok iyi bilmektedirler. Teveccühleri bizden yana olursa projelerimizi ve hizmetlerimizi Güzelyurt halkının hizmetine sunacağız" dedi.

"Göletimizi Suyla Doldurup Çiftçilerimizin Yüzünü Güldüreceğiz"

Güzelyurt ilçesinin en büyük sorununun ulaşım olduğunu belirten Turan, "Uzak mahallelerdeki vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılamak için ya birilerinin araçlarını bekliyor ya da kendi araçlarıyla gelmek zorunda kalıyorlar. Bu durum bu çağda içimizi acıtan bir olay. İlk çözeceğimiz problem Güzelyurt ilçesinin ulaşım sorununu halletmek. Burada bir göletimiz var, burası Allah'a emanet bırakılmış. Çiftçimizin en çok ihtiyaç duyduğu göletimizi, çeşitli su kaynakları ile beslemek için su projemizi hayata geçireceğiz. Göletimizi suyla doldurup çiftçilerimizin yüzünü güldüreceğiz" açıklamasını yaptı.

"Güzelyurtlu Kadınlarımıza Hizmet Vereceğiz"

Güzelyurtlu kadınların ihmal edildiğini de belirten Turan, "Bizler kadın aktivite merkezleri kurarak Güzelyurtlu kadınlarımızı, genç kızlarımızı sosyal hayata kazandıracağız. Spor faaliyetlerinden yararlanıp açacağımız çeşitli kurslarla, Güzelyurtlu kadınlarımıza hizmet vereceğiz. Geçmiş dönem belediye başkanlarından kalan bir arıtma tesisi ve kültür merkezi projesi beklemekte. Bizim siyasi anlayışımızda birilerinin başlattığı yarım kalan projeleri tamamlamak vardır" sözlerine yer verdi.

"Güzelyurt İlçemizin Tanıtımı Olmadığı İçin Turizmdeki Payı Çok Düşük"

Bu memleketin en büyük ihtiyaç yatırımı olan turizme önem vereceklerini de ifade eden Turan, "Aksaray'ın dünyaya mal olmuş bir Ihlara Vadisi var. Ne yazık ki Ihlara Vadisi, Nevşehir'in olarak biliniyor. Ortodoks mezhebinin kurulduğu merkez olan Güzelyurt ilçemizin maalesef tanıtımı olmadığı için turizmdeki payı çok düşük. Turizmde hak ettiği noktaya ilçemizi getireceğiz" dedi.

"Güzelyurt Devlet Hastanemizi Eski Haline Geri Döndüreceğiz"

Birçok önemli projeleri olduğunu da belirten Turan, "Maalesef Güzelyurt 10 yıl boyunca ihmal edilmiş. Yollarımız berbat, su deseniz hala asbestli borulardan vatandaşımız su içiyor. Güzelyurt'un yeraltı şebekesine önem vereceğiz. İlçemizde bir devlet hastanesi var ama maalesef Güzelyurt'un da bildiği gibi burası bir hastanesi değil. Entegre hastane olma vasfı ile Gülağaç ilçesi hastanesine bağlanmış. Doktor yok, laboratuvarı olmayan bir yer. Vatandaş gittiği zaman sadece 112 ambulansıyla Aksaray'a veya Gülağaç'a hasta sevk eden merkez haline getirilmiş olan devlet hastanemizi, eski haline geri döndüreceğiz. Bir belediye başkanı olarak bu söylediklerinizi nasıl yaparsınız diye soracak olursanız, Güzelyurtlu halkımızı gerekirse Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü'nün önüne toplayarak bütün siyasetçilerin kapılarını çalarak, hiçbir alternatif bırakmadan sonuca götüreceğiz" açıklamasında bulundu.

Güzelyurt halkına seslenen Turan, "Son 10 yıldır Güzelyurt'ta yapılan hizmetlerden memnunsanız AK Parti'nin mevcut Belediye Başkanı Ünal Bey'e, yok değilseniz tercihinizi kalan iki adaydan sizin mantığınıza uyan, verdiği sözleri tutan, sözüne sadık, 'bu adamdır' dediğiniz adama oy verin" ifadelerine yer verdi. Haber: Kemal Onur Atalay  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilere Tarım Ve Orman Bakanlığı Bünyesinde Staj İmkânıÖnceki Haber

Öğrencilere Tarım Ve Orman Bakanlığı Bün...

Play Off Grubundaki Takımlar Belli OlduSonraki Haber

Play Off Grubundaki Takımlar Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar