Halkla Buluşan Ak Parti İktidarın 20 Yıllık Hizmetlerini Anlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halkla Buluşan Ak Parti İktidarın 20 Yıllık Hizmetlerini Anlatıyor
“Yüz Yüze 100 Gün” programı kapsamında Eskil, Güzelyurt, İncesu, Armutlu ve Taşpınar’da temaslarda bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve parti yöneticileri; muhtarlar, köy temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelerek 20 yıllık iktidarları boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.

 “Her Yerde Vatandaşların İlgisiyle Karşılaşıyoruz”

AK Parti heyeti her gün ilçe ve beldelere giderek ziyaretlerde bulunuyor. AK Parti teşkilatı olarak, büyük bir ailenin verdiği sorumlulukla, birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmeye ve ilk günkü aşk ile çalışmaya devam ettiklerini söyleyen İl Başkanı Altınsoy, sahayı ilmek ilmek dokumak, vatandaşların her birine dokunmak ve gönüllerdeki yeri daha da güçlendirmek arzusunda olduklarını belirtti. Bu kapsamda şehrin her bölgesini gezdiklerini ve gittikleri her yerde vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılaştıklarını kaydeden İl Başkanı, “Yaptığımız yatırım ve hizmetlerin karşılığı olarak vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu görmek çalışma azmimizi, gayretimizi ve motivasyonumuz daha da artıyor. AK Parti kadroları olarak önümüzdeki süreçte de tüm kademelerimizle birlikte sahada, vatandaşlarımızla iç içe, gönül gönülle olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Süreç İçinde Sahadaki Varlığımızı Daha Da Arttıracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni sahada bir kez daha gördüklerini dile getiren Altınsoy, şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız bizlere ‘Cumhurbaşkanımıza selam söyleyin, bizler ne bekliyorsak Cumhurbaşkanımızdan bekliyoruz. Ekonomik ortamı da düzeltecek kişi odur’ diyorlar. 20 yıllık iktidarımız süresince yaptığımız icraatlar ve muhalefetin yaklaşımı vatandaşların bize olan güvenini gösteriyor. Gittiğimiz her yerde buna yakından şahit olduk. Hep birlikte daha çok çalışacak, davamıza ve kazanımlarımıza sahip çıkacağız. Bundan sonraki süreçte de sahadaki varlığımızı daha da artıracağız ve çeşitli programlar vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a geziler esnasında Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri de eşlik etti. Haber Bülteni


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İkinci Yarı Bambaşka Bir Aksarayspor 2-1Önceki Haber

İkinci Yarı Bambaşka Bir Aksarayspor 2-1

Jandarma Türevi Belirlenemeyen 7 Bin 500 Litre Yağ Ele GeçirdiSonraki Haber

Jandarma Türevi Belirlenemeyen 7 Bin 500...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar