Her Bayram İyiliğe ve Umuda Açılan Bir Penceredir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her Bayram İyiliğe ve Umuda Açılan Bir Penceredir
İyi Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak, tüm Aksaraylıların ve Türkiye'nin bayramını kutladı.

Kurban Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınlayan İyi Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, bayramın birlikteliği artırdığına, kardeşlik duygusunu yücelttiğine değindi. 

 

"Kurban Bayramı'nızı En İçten Dileklerimle Kutluyorum"

Kurban Bayramı'nın Türk İslam aleminin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Başkan Asal, "Mutlulukları paylaştığımız, birlik ve beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularımızın güçlendiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşam içerisinde olmasına vesile olan mübarek Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

 

"Her Bayram İyiliğe, Umuda, Barışa Vesile Aracıdır"

Dargınlık ve küslüklerin böylesi günlerde bir kenara bırakılması gerektiğini ifade eden Asal, "Her bayram iyiliğe, umuda, barışa vesile aracıdır. Bu mübarek günlerde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirimizi kucaklamalıyız. Sevmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde ülkemiz ve yurttaşlarımız için Aksaray'ınız için iyilikten yana ne varsa tarafı olup, ülkemizi daha güzel ve iyi bayramlara eriştirmek için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

"Bu Dönemlerin Saflarımızı Daha Sıkı Tutarak Omuz Omuza Üstesinden Geleceğimizi Biliyoruz"

Kurban Bayramı vesilesiyle geleceğe dönük olarak umutları da her koşulda korumanın büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Asal, "Sıkıntılı süreçler yaşadığımız bu dönemlerin, saflarımızı daha sıkı tutarak omuz omuza üstesinden geleceğimizi biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Aksaraylı hemşehrilerimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım"  dedi. Haber : Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Düğünde Havaya Sıkan Şahsı EnselediÖnceki Haber

Jandarma Düğünde Havaya Sıkan Şahsı Ense...

Milletvekili Altınsoy: Aramızdaki Dostluk Bağlarını Daha da GüçlendirmeliyizSonraki Haber

Milletvekili Altınsoy: Aramızdaki Dostlu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar