HÜKÜMLÜLER SAKAL-I ŞERİF'İ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HÜKÜMLÜLER SAKAL-I ŞERİF'İ ZİYARET ETTİ
Aksaray’da düzenlenen programda hükümlüler, Kurşunlu Camii’nde Sakal-ı Şerif’i ziyaret edildi.

Aksaray’da hükümlülerin manevi gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla anlamlı bir program düzenlendi. Aksaray İl Müftülüğü ile Aksaray Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Kurşunlu Camii’nde Sakal-ı Şerif ziyareti yapıldı.

HÜKÜMLÜLER SAKAL-I ŞERİF'İ ZİYARET ETTİ

Programa İl Müftüsü Veysel Işıldar, Kurum Müdürü Ertuğrul Çelebi, kurum yöneticileri, personel ve hükümlüler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve salavatlarla başlayan program, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın sohbetiyle devam etti. Işıldar konuşmasında Sakal-ı Şerif’in tarihsel sürecine değinerek, bunun Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve saygının önemli bir göstergesi olduğunu vurguladı.

HÜKÜMLÜLER SAKAL-I ŞERİF'İ ZİYARET ETTİ

Salavatlar Eşliğinde Dualar Edildi

HÜKÜMLÜLER SAKAL-I ŞERİF'İ ZİYARET ETTİ

Konuşmanın ardından Sakal-ı Şerif ziyarete açılırken, hükümlüler salavatlar eşliğinde ziyarette bulunup dua etti. Manevi atmosferin yoğun olarak hissedildiği programda duygusal anlar yaşandı. Kurum Müdürü Ertuğrul Çelebi ise bu tür etkinliklerin hükümlülerin topluma yeniden kazandırılmasında önemli rol oynadığını belirterek, manevi rehberlik çalışmalarının devam edeceğini ifade etti. 

Haber: Eylül Vurgun


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDIÖnceki Haber

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

ASÜ’LÜLER MERCEDES KAMYON FABRİKASI’NI GEZDİSonraki Haber

ASÜ’LÜLER MERCEDES KAMYON FABRİKASI’NI G...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar