Iğdır'dan Alınan 1 Puan İlaç Gibi Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iğdır'dan Alınan 1 Puan İlaç Gibi Geldi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 31. Hafta karşılaşmasında Motolux 68 Aksaray Belediyespor, kendi sahasında Iğdır FK'yi ağırladı. İkinci yarıda gol bulan Iğdır FK, 3 puanı almaya yakınken, son dakikalarda Aksarayspor 1 puana uzanan golü buldu.

 Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 31. Hafta mücadelesinde Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. Dağılgan Stadı'nda oynanan karşılaşmada, taraftarlar destek için tribündeki yerlerini aldı. 

Şaban Yıldırım öncülüğünde sahaya çıkan temsilcimiz; Emre Satılmış, Yasin Abdioğlu, Hakan Özkan, Emrah Taysı, Fatih Somuncu, Doğan Ateş, Atamer Bilgin, Uğur Aygören, Ali Kuçik, Ercan Yazıcı ve Osman Bayrak ile sahaya çıktı. 

Rakip takım ise Furkan Köse, Hasan Hatipoğlu, Süleyman Güneş, Mehmet Tayfun Dingil, Caner Cavlun, Mert Örnek, Eyüp Akcan, Mesut Özdemir, Enes Soy, Berkan Mahmut Keskin, Bekir Can Kara ile mücadeleye çıktı.

İlk Yarıda Gol Sesi Yükselmedi

Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte iki takım da galibiyet için mücadeleye başladı. Oyuna baskılı başlayan taraf Iğdır FK olurken, 13. dakikada Süleyman Güneş ile tehlike yaratan Iğdır FK, topun direkten dönmesiyle birlikte skor üretemedi. 

Kontra ataklar deneyen Aksarayspor, 27. dakikada sağ kanattan gelen Ali Kuçik, ceza sahasına girer girmez çektiği şut kaleciden sekti. Seken topu kafa şutuyla tamamlamak isteyen Osman Bayrak, pozisyondan yararlanamadı. 

34. dakikada sol kanattan yüklenen temsilcimiz, Bayrak'ın ortasıyla buluşan Fatih Somuncu ile kaleyi tutturamayarak skor üretemedi. Normal oyun süresine 3 dakika uzatma eklendi. Ancak uzatma dakikalarında da skor değişmedi ve takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına döndü.

İkinci Yarıda Iğdır'dan Gol Geldi

İkinci yarının başlamasıyla birlikte takımlar yeniden galibiyet için mücadeleye başladı. 54. dakikada sağ kanattan Doğan Ateş serbest vuruş kullandı ancak etkili bir skor üretilemedi. Iğdır ekibi, dakika 57'yi gösterirken Enes ile kullandığı serbest vuruşla gole çok yaklaştı ancak kalecinin müdahalesiyle tehlike uzaklaştırıldı.

İki takım da oyun boyunca dengeli bir karşılaşma ortaya koyarken, 72. dakikada sol kanattan Enes Soy'un açtığı orta ile buluşan Berkan Mahmut Keskin, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. 

Son Dakikalarda Yasin Abdioğlu, "Dur" Dedi

80. dakikada korner kullanan Doğan Ateş'in ortasına kafa vuran Ercan Yazıcı, topun direkten dönmesiyle takımına gol kazandıramadı. Maçın son dakikalarında gol üretmeye çalışan temsilcimiz, Iğdır'ın defansını geçemedi. 

Normal oyun süresine 5 dakika uzatma eklendi. 90+2'de sol kanattan yüklenen Aksarayspor'da Hakan'ın açtığı ortada topla buluşan Yasin Abdioğlu, ayağının içiyle topu ağlara göndererek durumu 1-1 eşitledi. Uzatma süresinde skor değişmezken, Dağılgan'da temsilcimiz 1-1 eşitlik getiren golü elde ederek hanesine 1 puan yazdırmayı başardı. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taşkın Kontrol Tesisi Toplantısı GerçekleştirildiÖnceki Haber

Taşkın Kontrol Tesisi Toplantısı Gerçekl...

Dinçer: "Aksaray, Cumhurbaşkanımızı Bağrına Basmaya Hazır"Sonraki Haber

Dinçer: "Aksaray, Cumhurbaşkanımızı Bağr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar