İHH Kadınları, Muhtaçlara El Uzatmaya Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İHH Kadınları, Muhtaçlara El Uzatmaya Devam Ediyor
İHH Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu kadınlar, önemli çalışmalara imza atarak, yardıma muhtaç vatandaşlara kol kanat germeye devam ediyor.

İHH Halkla İlişkiler Birimi, yardıma muhtaç vatandaşlara destek olacak çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. İHH Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Zühre Karababa, yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

 

"Ne Zaman Birbirimize İhtiyaç Olduğunda O Evde Toplanırız"

Karababa, "Biz Aksaray İHH Kadınızı olarak birimlere ayrılırız. Halkla ilişkiler,  genç İHH, İHH kadın olarak hepsinde varız. Hepsinde birbirimize destek oluruz. Kermeslerimiz olur, ev ziyaretlerimiz olur, yaşlılarımızı ziyaret ederiz. İHH evimizde kesme mantı, içli mantı, içli köfte yaparız. Ne zaman birbirimize ihtiyaç olduğunda o evde toplanırız. Yaptığımız el emeği gıdalarımızın gelirlerini önceliğimiz Aksaray’da olan durumu iyi olmayan yetim ailelerimize ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

 

"Aksaray'da 110 Öğrenciye Burs Veriyoruz"

Aksaray'da yaklaşık 290'a yakın yetim olduğunu ifade eden Karababa, "Her ay burs sağlıyoruz ve gönüllülerimizin desteği ile gıda yardımı da yapıyoruz. Çocuklara psikolojik destekte veriliyor. Her okula 2 burs projesi kapsamında Aksaray'da 110 öğrenciye burs veriyoruz. Nerede birinin ihtiyacı varsa, orada biz varız. Maddi ve manevi orada oluruz. İHH kadın, özellikle kadınları çok destekliyor. Halkla ilişkiler olarak bizim amacımız, İHH’yi tanıtmak ve anlatmaktır. Nasıl organize çalıştığımızı, neler yaptığımızı göstermek istiyoruz. Tamamen gönüllü yapıyoruz biz bu işi. Kendimizi tanıtmak istiyoruz. Çok fazla çalışmalarımız var. Yetimlerimiz için projelerimiz var ve sadece şehir içi değil, yurtdışı da var. Katarak projelerimiz var. Su kuyusu projelerimiz var. Kurban desteklerimiz var. Çok kapsamlı çalışıyoruz. İyilik her zaman her yerde. Kadınlar olarak aktif iyiliği destekliyoruz. Bir olduğumuz sürece çok güçlüyüz" açıklamasını yaptı. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Dr. Bayram Çelik, Amasya MHP Belediye Başkan Adayı OlduÖnceki Haber

Aksaraylı Dr. Bayram Çelik, Amasya MHP B...

Dolar, Rekor Tazeleyerek 30 Lirayı AştıSonraki Haber

Dolar, Rekor Tazeleyerek 30 Lirayı Aştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar