"İlçe Halkımızı Hizmet İçin Hep Birlikte Seferberliğe Davet Ediyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"İlçe Halkımızı Hizmet İçin Hep Birlikte Seferberliğe Davet Ediyorum"
31 Mart yerel seçimlerde Gülağaç, uzun süreden sonra MHP’li bir başkanla yola devam etme kararı aldı. Gülağaç MHP Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, "İlçe halkımızı hizmet için hep birlikte seferberliğe davet ediyorum" dedi.

 31 Mart yerel seçimlerinde MHP Gülağaç Belediye Başkanı Doğan Başbuğ, seçimi kazanan isim oldu. Göreve başlayan Doğan Başbuğ, Gülağaç'a en iyi hizmet için vatandaşları da seferberliğe davet etti.

"Ben Bu Memleketin Üzerine Oynanan ve Oynanacak Oyunu Bozarım"

1999 yerel seçimlerinden günümüze kadar Gülağaç'ın kazanılamadığını ancak kendi adaylığıyla kazanma muradına eriştiklerini ifade eden Başbuğ, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz. Seçim süreci boyunca şahsımıza ve seçmenimize türlü iftiralar atılmış, oyunlar oynanmıştır. Seçmenlerimiz tehdit edilmiş sandığa gitmesine engel olunmuştur. Hükümetin ve belediyenin bütün olanakları personelleri karşımızda sonuna kadar kullanılmıştır. Ancak bilinmesini isterim ki benim adım Doğan Başbuğ, ben bu memleketin üzerine oynanan ve oynanacak oyunu bozarım. Gülağaç halkı bu seçimlerde biz biliriz diyenleri, biz iktidarız biz hükümetiz diyenleri, yıllardır mühür ile memlekete zulüm edenleri, belediyeyi aile şirketine çevirenleri, seçimden seçime millete selam verip kapısına gelenleri, zehir tacirlerini, fikri bozuk, aklı sapıkları, kelime oyunu yapıp seçmenleri türlü iftiralarla itham edenleri, evinin  önündeki çocuk parkını imar ettirip rant pazarında paylaşıp sonrada bu memlekete hizmet edeceğim diyenleri, sandığın derinliklerine hapsetmiş, dersini vermiştir. Gülağaç halkı makus kaderini yenmiştir artık" dedi.

"Şimdiye Kadar Yapılan Zulmün Haksızlığın Hesabını Bir Bir Soracağım"

Birleştire birleştire kazanmayı vaat ettiklerini ve bunu da yaptıklarını söyleyen Başbuğ, "Şimdi de diyorum ki; ayırmadan ayrışmadan canla başla çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz, hep beraber çalışacağız, hep beraber tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerden belediyeyi rant pazarına çevirenlerden hesap soracağız. 1 Nisan 2024 tarihiyle Gülağaç Belediyesinin kapısı bu millete her zaman açık olacaktır. Hak hukuk ve adalet ile yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın şimdiye kadar yapılan zulmün haksızlığın hesabını bir bir soracağım. Tekrar tekrar söylüyorum ben bu memleketi içinden tanırım" ifadelerini kullandı.

"Gülağaç Belediyesi Değil Aile Şirketi Olmuş"

"Göreve geldiğimizde gördüğümüz tablo gerçekten içler acısı" diyen Başbuğ, "Belediye belediyecilikten çıkmış aile şirketine dönmüş. Hep hısım akraba dolmuş. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Belediye artık kurumsallığını kazanacak. Aldığı paraların hakkını veren çalışanlarla yolumuza devam edeceğiz. İlçe halkımızı sömüren zihniyet artık bitmiştir. Artık ilçeyi daha ileriye götüreceğiz" sözlerine yer verdi.

"Sizler Belediye Koltuğunu Doldurmaktan Başka Ne İş Yaptınız?"

Gülağaç'ta göreve geldiğinde araçların hiçbirinin faaliyette olmadığını söyleyen Başbuğ, "Araçlar kaderine terk edilmiş sadece belediye makam arabası haricinde neredeyse çalışan aracı yok. Belediyemizin makam aracını da seçimlerde kendi imkanlarınız için kullandınız artık bunu kullananlar hesap verecek bu ilçeye. Artık ilçemizde yeni bir dönem başladı. Bizler belediyemizin araçları yapılana kadar kendi şirketlerimizin akrabalarımızın ilçe vatandaşların araçları ile hizmete başlayıp yolu bozuk harabe bir ilçe görünümden kurtaracağız. Bu araçlar hiçbir şekilde belediyemize faturalandırmayacağız. Biz bu yola çıktığımızda da vatandaşlarımıza demiştik onlarda sağ olsunlar bu isteğimizi karşılıksız bırakmadılar" açıklamasını yaptı.

"İlçe Halkımızı Hizmet İçin Hep Birlikte Seferberliğe Davet Ediyorum"

"Belediye çalışanı haricinde belediyemizde 5 kuruş kalmıyor. Bizler de artık ilçe halkımızla birlikte bir seferberlik ilan ediyoruz" sözlerini kullanan Başbuğ, "18 uygulamasında mağdur olan ilçe halkımızı kurtarıp cüzi fiyatlarla arsalarını takdim edeceğiz. Belediyemize yıllardır su parası alınmıyormuş artık bu dönem de bitti. Hizmet istiyorlarsa artık herkes su borcunu ödeyecek bizler de sizlere nasıl hizmet yapılıyor hep birlikte onları göstereceğiz. Semt Pazarında gelişigüzel artık atıklar atılmayacak her hafta semt pazarını kullanan esnaflara çöp poşetleri dağıtacağız. Çöplerini çöp poşetine koyarak semt pazarı kurulduktan sonraki çevre kirliliğini ortadan kaldıracağız. Uymayan esnaflara gerekli yaptırımları da yapacağız. Artık daha güzel bir Gülağaç için herkes üzerine düşeni yapması lazım. Buradan bizleri destekleyen Gülağaç halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramımız başta Gülağaç ilçemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ev Yangını KorkuttuÖnceki Haber

Ev Yangını Korkuttu

Başkan Solak’la Ustalık Dönemi BaşlıyorSonraki Haber

Başkan Solak’la Ustalık Dönemi Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar