İlk Yarıda Dengeler Bozulmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlk Yarıda Dengeler Bozulmadı
Motolux 68 Aksaray Belediyespor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadelesinde, bu lig Dağılgan Stadı'ndaki son maçına Sarıyer'e karşı çıkıyor.

 Şaban Yıldırım öncülüğünde sahaya çıkan temsilcimiz; Tunahan Dikişci, Uğur Aygören, Osman Bayrak, Emrah Taysi, Oğuzhan Açıl, Abdussamed Karnuçu, Atamer Bilgin, Doğan Ateş, Halil İbrahim Tuna, Ali Kuçik ve Yasin Abdioğlu ilk 11'i ile oyuna başladı. 

Karşılıklı Pozisyonlar İlk Yarıda Gol Getirmedi

Dağılgan Stadı'nda başlayan karşılaşmada, iki taraf da lig bitimine sayılı zaman kala galibiyet için tüm mücadelesini ortaya koyacak. 2. dakikada Aksarayspor kalesine yakın bölgede rakip takım etkili bir pozisyon yaratırken, açılan orta kaleci Tunahan Dikişci'de kaldı. 

Dakika 4'te ise Motolux 68 Aksaray Belediyespor Doğan Ateş ile skora yaklaşırken, açılan orta değerlendirilemedi. 

Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da gol arayışını sürdürse de aradıkları golü bulamadı. Dakika 20'yi gösterirken Sarıyer oyuncusu Erdal, Aksarayspor kalesinde tehlike oluşturacak bir şut fırsatı yakalasa da gole ulaştıramadı. Hemen akabinde 21. dakikada ise Yasin Abdioğlu, rakibine yaptığı sert müdahale sonucunda sarı kart gördü. 

26. dakikada temsilcimiz Aksarayspor, rakip ceza sahası önünde sert müdahaleye maruz kalınca, serbest vuruş elde etti. Ardından Sarıyer oyuncusu Sedat Dursun sarı kart gören isim oldu. 

27. dakikada Abdioğlu'nun kullandığı serbest vuruş, skora dönüşmedi ve dışarı çıktı. 33. dakikada da temsilcimiz kalesine tehlikeyle gelen Sarıyer, aradığı golü bulamadı. Ardı ardına pozisyon üreten Sarıyer, siyah beyazlı eldivenin başarılı kurtarışları karşısında yine aradığı skoru elde edemedi.

İlk yarının sonlarına doğru Sarıyer ekibi, baskısını artırdı ancak elde ettiği pozisyonlardan skor üretmeyi başaramadı. İlk yarıda normal süreye 2 dakika eklenirken, uzatmalarda da skor değişmedi ve takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına döndü.

Karşılaşmada ilk yarının bitimiyle birlikte tribünlerde tartışma yaşandı. Sarıyer taraftarları, Aksarayspor taraftarına küfür etti. Rakip taraflar arasında tansiyon yükselirken, yaşanan olaya polis ekipleri müdahale etti. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortak Eğitimde ASÜ-HAVELSAN İş Birliği Devam EdecekÖnceki Haber

Ortak Eğitimde ASÜ-HAVELSAN İş Birliği D...

Dağılgan'daki Son Maçta 3 Puan Fırsatı KaçtıSonraki Haber

Dağılgan'daki Son Maçta 3 Puan Fırsatı K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar