İstanbul'da Oteldeki Sır Ölüm: Çatıdan Düşen Kadın Rus Model Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'da Oteldeki Sır Ölüm: Çatıdan Düşen Kadın Rus Model Çıktı
İstanbul Şişli'de geçen pazartesi günü kaldığı otelin çatısından düşerek öldüğü iddia edilen kadının Rus model Sofia Olifrenko olduğu ortaya çıktı. Ülkesinde modellik yapan Olifrenko'nun, başka bir isimle kayıt yaptırdığı otele girdiği anlar da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde yürürken sendelediği ve güçlükle ayakta durduğu görülen kadının kendisi gibi model olan eşi Istvan Sarkozy sosyal medya hesabından eşiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaştı.

İstanbul'da, kaldığı otelden düşerek öldüğü iddia edilen kadının Rus vatandaşı Sofia Olifrenko (24) olduğu ortaya çıktı.

Olay, geçen pazartesi günü gece saat 01.30 sıralarında Şişli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak'ta bulunan otelde meydana geldi. Otelde kalan yabancı uyruklu bir kadın, henüz belirlenemeyen nedenle yüksekten düştü. İhbar üzerine olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Başka İsimle Kayıt Yaptırmış

Yapılan incelemelerde kadının otele Aleksandra V. adına kayıt yaptırarak girdiği belirlendi. Polis kadının gerçek kimliğinin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerde hayatını kaybeden kişinin Rus vatandaşı Sofia Olifrenko olduğu ortaya çıktı.

Şüpheli: Çatıya Gidip Kendini Aşağı Attı

Olaydan sonra F.K. isimli bir kişi şüpheli olarak gözaltına alındı. F.K. emniyetteki ifadesinde, "Rum mezarlığının orada gördüm. Yürüyecek durumda değildi. Birlikte otele gittik. Odada uyuduk. Ardından sakince kapıdan çıktı, ben de arkasından çıktım. Çatıya gidip kendini aşağı attı" dediği öğrenildi. Gözaltına alınan F.K. işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Son Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Öte yandan ülkesinde modellik yaptığı öğrenilen Sofia Olifranka'nın ölmeden önceki son görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülerde Sofia Olifrenko'nun sendeleye sendeleye yürüdüğü ve güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Eşi Sosyal Medyadan Paylaştı

Olifrenko'nun kendisi gibi model olan eşi Istvan Sarkozy sosyal medya hesabından eşiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, şunları yazdı: "Sofia benim için ne kadar önemli olduğunu kelimelerle tarif edemem ve beni ileriye götüren her şey olduğunu, motivasyonum, yaşam motorum, başıma gelen en iyi şeydin. Ve şimdi sonsuza kadar gittin. Beni terk ettin. Burada gözyaşları içinde ve kırık bir kalple. Cennete hayırlı yolculuklar dilerim sevgili eşim" yazdı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceylan: Nalan'ım 'Şaka Yaptım' De!Önceki Haber

Ceylan: Nalan'ım 'Şaka Yaptım' De!

ECB Bugün Faiz Kararını AçıklayacakSonraki Haber

ECB Bugün Faiz Kararını Açıklayacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar