İYİ Parti Aksaray Milletvekili Erel: “Muhalefet Partisiyiz Ancak Sorunları Meclis Kürsüsünde Dile Getiriyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İl Başkanı Şevki Koçak, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve yöneticiler ile birlikte Armutlu Köyüne ziyarette bulundu. 

Köyün sorunlarını dile getiren İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, "Daha önce seçim öncesinde de kıymetli Aksaraylı hemşehrilerime gezdiğimiz mahallelerde, köylerde, beldelerde, ilçelerde sorulan soru şuydu. 'Siz de diğerleri gibi gittikten sonra bizi unutacak mısınız?' dediler. Biz de Cenab-ı Hak izin verdikçe köyünüze, kasabanıza, beldenize geleceğiz dedik. Bugün Armutlu'dayız burada çok değerli dostlarım var, okul arkadaşlarım var. Bunlardan bir tanesi Emre kardeşim. Emre kardeşim ve diğer muhtarım buna şâhittir benim Armutlu'ya 5’inci gelişim ve takdir edersiniz ki Aksaray’ın Sarıyahşi’sinden Eskil’e, Gülağaç’ından Güzelyurt’a, Sultanhan’ına 8 tane ilçemiz var. Gönül her gün buraya gelmek ister ama Meclisteki çalışmaları da dikkate alınca öyle bir imkanımız olmuyor. Gözden Irak olsak bile gönüller beraber diyoruz. Armutlu’yu seviyoruz Aksaray’ı seviyoruz" dedi. 

KÖYLÜLERİN EV YAPMAK İÇİN ARSA TAPUSU YOK

Erel, "Muhalefet partisiyiz ancak sorunları meclis kürsüsünde dile getiriyoruz. İlgili makam ve mevkilerden bu sorunların çözümü için ricacı bulunuyoruz. Muhtarımızla devamlı istişare halindeyiz. Kanal problemimiz vardı. İnşallah mart ayında muhtarımızın büyük çaba ve gayretleriyle başlayacaklar, ihalesi yapıldı. Ev yapmak için arsası olmayan vatandaşlarımızın muhtarımızın takip ettiği bir arsa problemi var onun yazısı da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda inşallah biz gittiğimizde o yazıyı takip edeceğiz. İnşallah kısa zamanda Cenab-ı Hakkın rahmeti bereketi yağmur vasıtasıyla Aksaray’ın, Armutlu’nun üzerinde olur. Gerçekten kurak bir mevsim yaşamaktayız" ifadelerini kullandı. Haber: KEMAL ONUR ATALAY


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazada Bir Aile Yok Oldu 1’i Bebek 3 Kişi Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Kazada Bir Aile Yok Oldu 1’i Bebek 3 Kiş...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çetinkaya: "İktidar Bir Avuç Müteahhitti Düşünüyor"Sonraki Haber

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar