İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Aksaray’a Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Aksaray’a Geliyor
Yerel seçimlere kısa bir zaman kala İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer'in düzenleyeceği iftar programına, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım sağlayacak.

Seçime sayılı günler kala siyasi hareketlilik devam ederken, İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, iftar programı düzenliyor. Yapılacak olan programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katılım gösterecek.

Meral Akşener, Aksaray'a Geliyor

13 Mart Çarşamba günü Büyük Bölcek Mahallesi Cumartesi Semt pazarında gerçekleşecek olan iftar programında, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partililer ve Aksaraylılarla buluşacak.

İYİ Parti Lideri Akşener, ilk olarak kapalı çarşı esnafıyla görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinleyecek, Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer'e destek isteyecek. Esnaf ziyaretinin ardından Akşener, adaylarla ve partilerle birlikte şehir turu yaparak Aksaraylıları selamlayacak. Ardından da Karacaer'in iftar programına katılım gösterecek.

"5 Bin Kişilik İftar Programı ile Hemşehrilerimizle Buluşacağız"

Tüm Aksaraylıları iftar programına katılmaya davet eden İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, "Genel Başkanımız Meral Akşener, seçim çalışmalarımızda gücümüze güç katmak, bizlere destek olmak için 13 Mart Çarşamba günü şehrimize gelecektir. 5 bin kişilik iftar programı ile Aksaraylı hemşehrimizle buluşacağız. Birlik ve dayanışmanın en güçlü olduğu mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimizle Genel Başkanımız Meral Akşener’i bir araya getirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Aksaray Belediyesi başta olmak üzere yerel yönetimlerde iyi kadroların iş başına geçeceği günlerin habercisi niteliğindeki iftar programımıza tüm hemşerilerimi katılmaya davet ediyorum" dedi. Haber: Sedef Nazlı


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma İşi Sıkı Tutuyor! Önceki Haber

Jandarma İşi Sıkı Tutuyor! 

Başkan Dinçer’den Tekne Orucu Tutan Çocuklara HediyeSonraki Haber

Başkan Dinçer’den Tekne Orucu Tutan Çocu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar