İyi Parti Heyetinden Genel Merkeze Çıkarma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti Heyetinden Genel Merkeze Çıkarma
  İYİ Parti Aksaray İl Başkanı  Özhan Türemiş, Milletvekili Ayhan Erel, İl Yönetimi, ilçe başkanları ve belde başkanları; İYİ Parti Genel Merkezi’ne giderek Genel Başkan Meral Akşener, Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Başkan Yavuz Ağıralioğlu, Seçim İşleri Başkanı Tolga Akalın, Siyasi İşler Başkanı Cihan Paçacı, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Eğitim Politikaları Başkanı Şenol Sunat ve STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak’ı ziyaret etti.

Aksaray İYİ Parti heyeti ile samimi bir ortamda sohbet eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'da İYİ’ler hareketine her geçen gün artan teveccühü yakından izlediğini belirterek “Anadolu'nun parlayan yıldızı Aksaray'ın, iktidarın nimetlerinden nasiplenemediğinin farkındayız. Aksaray'a kısa zamanda hepimiz geldik ve Aksaraylı hemşehrilerimizin sıkıntılarını, sorunlarını tek tek dinledik. Aksaraylı hemşehrilerimiz AK Parti'ye gösterdikleri teveccühün illerine hizmet olarak yansımadığını artık net bir şekilde görmüş” dedi.

“Ayhan vekil Mecliste, Özhan Türemiş Başkan’ım diri ve genç yönetimiyle Aksaray için çalışıyorlar” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Aksaraylı hemşehrilerimiz İYİ Parti'ye her geçen gün teveccüh gösteriyorlar. Olası bir erken seçimde gerek ülkemizde gerekse Aksaray’da bu yorulmuş, halktan kopmuş, ülkenin sorunlarından bihaber iktidara artık yeter diyecektir. Bunu bizler değil halkımız yüksek sesle söylüyor” diye konuştu.

“Çamur At İzi Kalsın”

“Mevcut iktidarın her türlü gündem değiştirme çabasına halkımız artık itibar etmiyor” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “İYİ Parti'nin PKK'ya, terör örgütlerine bakışı ve tavrı nettir. Bugünlerde HDP fezlekesini gündeme getirenler Güneydoğu'dan oy devşirmek için neler neler yaptılar. Kimlerin saçlarından konfeti ayıkladılar. Halkımız ve bizler bunları unutmadık. Şimdi bunlar kafalarına göre başarıya giden her yolu mübah sayıp yine, yeniden bizleri kafalarına göre farklı bir yöntemle test etmeyi düşünüyorlar. Soruyorum Allah aşkına İYİ Parti teşkilatlarından terör örgütü üyesi çıkar mı? Bize söyleyecek hiçbir sözleri yok. ‘Çaldı’ diyemezler, ‘ihaleleri götürdü, yandaşlarını iş sahibi yaptı’ diyemezler. Ne diyecekler çamur at izi kalsın. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp söyledikleri sözlerden başka, ellerinde hiçbir argüman yok. Dolayısıyla artık sonu gelmiş bu köhne iktidar. Ne yaparlarsa yapsınlar İYİ’lerin iktidara yürüyüşüne engel olamayacaklar” şeklinde konuştu.

“Soydaşlarımıza Yapılan Zulmü Meclise Taşıyacağız” 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ayrıca “Belçika ve Hollanda Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza uygulanan zulmü soykırım olarak tanıdı. Önümüzdeki günlerde biz de TBMM’de Doğu Türkistan'daki eziyet çeken soydaşlarımızın yaşadıklarının Mecliste soykırım olarak tanınmasını gündeme getireceğiz. Bu minvalde Aksaray İl Teşkilatı ve kıymetli Başkanımız Özhan Türemiş’e, onun nezdinde il, ilçe, belde, köy ve mahalle temsilcilerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Harun Atalay’ın Özel Haberi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
İl Başkanı Altınsoy genel başkana yanıt verdiÖnceki Haber

İl Başkanı Altınsoy genel başkana yanıt...

Vali Aydoğdu, “mavi rengin aksaray’a yakışacağını düşünüyorum”Sonraki Haber

Vali Aydoğdu, “mavi rengin aksaray’a yak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar