İYİ Parti, "Hür Ve Müstakil" Girdiği Seçimden, Olağanüstü Kongre Kararıyla Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti, "Hür Ve Müstakil" Girdiği Seçimden, Olağanüstü Kongre Kararıyla Çıktı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Merkezi'nde açıklama yaparak sandıktan çıkan sonuca saygı duyduklarını ifade etti ve partisini olağanüstü seçimli kongreye götürme kararı aldı.

 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi. İYİ Parti, yerel seçimlere "hür ve müstakil" sloganıyla hazırlanarak, millet terazisinde ölçülmek istediklerini ifade etmişti. Seçim sonuçlarının ardından İYİ Parti, beklenenin çok daha altında oy oranı elde ederek dikkatleri üzerine çekti. 

Yerel seçim sonuçlarının İYİ Parti açısından endişe verici olmasıyla birlikte gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi. İYİ Parti Genel Merkezi'nde açıklamada bulunan Akşener, olağanüstü seçimli kongreye gitme kararı aldı. 

"Milletimizin İki Yumruk Arasına Sıkıştırılmaktan Ne Kadar Yorulduğunu Görmüş Olduk"

Açıklamasında Akşener, "Milletimiz 1 il, 23 ilçe, 7 beldeyi İYİ Parti'ye emanet etti. Bu kıymetli emanet için teşekkür ediyoruz. Milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırılmaktan ne kadar yorulduğunu bir kez daha görmüş olduk" ifadelerini kullanırken, yerel seçimlere katılım oranının düşük olmasının görmezden gelinemeyeceğini söyledi.

"Her Konuşmamda Sayın Erdoğan'a Çağrılar Yaptım, Nitekim Dün AK Parti'nin Eriyen Oylarıyla Yüzleşti"

"Biz Erdoğan'ı defalarca uyarmıştık, 'Milletin sesinden kaçma' demiştik" diyen Akşener, "Milletin hakkına girme demiştik. Rahmetli Demirel'in sözlerini hatırlatıp 'Tencere her iktidarı sallar' demiştik. Her konuşmamda Sayın Erdoğan'a çağrılar yaptım. Nitekim dün akşam AK Parti'nin eriyen oylarıyla yüzleşti. Kendisi umarım artık çağrılarımızın arkasında sadece milletin sesi olduğunu anlamıştır" açıklamasını yaptı. Haber: Yakup Türk  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele AlındıÖnceki Haber

ASÜ’de Sahnelenen Oyunda Varoluş Ele Alı...

Sahaya Galip Gelmek İçin ÇıkacaklarSonraki Haber

Sahaya Galip Gelmek İçin Çıkacaklar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar