İYİ Parti İGM ve Belediye Meclis Üye Adayları Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İGM ve Belediye Meclis Üye Adayları Açıkladı
İYİ Parti Aksaray İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üye Adayları listesi, kamuoyu ile paylaşıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde partiler çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi olarak gösterilecek adayların listesi de açıklanmaya başladı.

İYİ Parti Aksaray İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üye adayları listesi de belli oldu. İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve partili kurmayların 2 günlük yoğun çalışmasının ardından seçime girecek olan üye adaylarının listesi kamuoyuyla paylaşıldı.

 

İGM Üye Aday Listesi Açıklandı

Aksaray İl Genel Meclis Üyesi Adayları; Ömer Faruk Ağır, Yusuf Kaş, Mehmet Ali Öztürk, Gülden Mutlu, Serhat Soysal, Mehmet Göktaş ve Hasan Yıldız'dan oluştu.

Aksaray Belediye Meclis Üyesi Adayları; Hanifi Emre Güler, Şevki Terlemez, Sami Uyar, Salih Taş, Erdem Çubukçu, Murat Engin, Necati Dağdelen, Hayri Topaç, Melikşah Yıldız, Armağan Öztürk, Bahattin Yücel, Arda Yeşildal, Halis Akkurt, Hüseyin Pehlivan, Mehmet Atar, Sena Şen, Cengiz Çelebi, Mahir Tarım, Ali Osman Boyun, Mehmet Dalkılıç, Hümeyra Yıldırır Konar, Turgut Gevenç, Sinan Çelik, Hamdi Alıcı, Emir Delen, Yiğit Selami Yücel, Enes Yıldırır, Nurettin Deveci, Berkecan Kılıç, Bilal Baysan, Seyfi Yaman ve Emircan Akbulut'tan oluştu.

Kontenjan adayları ise sırasıyla; Tahir Kından, Hüseyin Soğukpınar, Rıza Yılmaz ve Kamil Kibrit oldu.

 

"Kazanan Aksaray'ımız Olacak"

İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen, seçimlerde kazanabilecek adayları öne çıkardıklarını ifade ederek, "İlk olarak Aksaray’dan başlayarak, tüm Türkiye’ye İYİ Belediyecilik, Şeffaf Belediyecilik nasıl olur göstereceğiz. Aksaray Merkez ve İlçelerimizin makus talihini değiştirecek adaylara sahip tek partiyiz. Diğer partiler aday belirleme konusunda anlaşmazlıklar yaşarken, pazarlıklar yaparken biz İYİ Parti Aksaray olarak çoktan Adaylarımızı belirleyip çalışmalarımıza aylar öncesinden başlamıştık. Önce Yüce Allah’ın izni, daha sonra siz kıymetli hemşehrilerimizin desteği  ile 31 Mart akşamı Aksaray’da bulunan bütün belediyeleri kazanacağız. Güçlü, dinamik, genç kadrolarımızla 1 Nisan sabahı hemşehrilerimize hizmete ivedilikle başlayacağız. Açıkladığımız adaylarımız, Aksaray’ın sorunlarını bilen, Aksaraylının derdiyle dertlenen ve bu sorunlar için çözümler üreten, projeleri olan, bu topraklarda doğmuş, bu topraklarda yaşamış kişilerdir. 31 Mart akşamı kazanan hemşehrilerimiz, kazanan Aksaray’ımız olacak" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyetten Kumar DenetimiÖnceki Haber

Emniyetten Kumar Denetimi

Kendi Sahasında Galibiyeti Rakibine KaptırdıSonraki Haber

Kendi Sahasında Galibiyeti Rakibine Kapt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar