İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal Mazbatasını Aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hafta sonu gerçekleştirilen İYİ Parti 3. Olağan İl Kongresi'nde tek liste ile Aksaray İYİ Parti İl Başkanı adayı olan Veteriner Hekim Cumali Asal, mazbatasını alarak görevine başladı.

 Aksaray Adalet Sarayı'na mazbatasını almak için giden İYİ Parti İl Başkanı Veteriner Hekim Cumali Asal'ı, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Milletvekili aday adayı Ali Karakuş, İYİ Parti İl yönetimi ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

Güneşli Günlere Çok Az Kaldı

Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali asal, Adliye Sarayı önünde yaptığı açıklamada, "Büyük bir coşku ve birlik beraberlikle pazar günü yapmış olduğumuz kongrenin ardından Seçim kurulundan mazbatamızı aldık. Böylesi güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan parti yönetim kurulu üyelerime, milletvekili aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapacağımız çok iş var, güneşli günlere çok az kaldı. Genel Başkanımız Meral Akşener'in de söylediği gibi 'önce millet önce memleket' düsturu ile çıktığımız bu yolda, güneşli günlere çok az kaldı. Hep birlikte Aksaray için çok çalışacağız. Hafta içi ilk Divan Kurulu toplantısını yaparak, Yönetim Kurulu'ndan partimizde görev yapacak arkadaşlarımızı belirleyip, basınla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

15 Mayıs'ta Her Şey Çok Güzel Olacak

Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz da yaptığı konuşmada, "3 aydır ilk kongre sürecimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu sürdürdük. İlk kongremizi tamamladık, yarından itibaren hızlı bir şekilde sahada olacağız, çalışacağız. Yeni il başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Seçime çok az bir zaman kaldı. 5. ayın 14'üne kadar tüm gücümüzle milletvekili aday adaylarımızla birlikte, vatandaşımıza dokunacağız.. Onların sıkıntılarını, dertlerini, maruz kaldıkları yoksulluğu, haksızlığı, hukuksuzluğu bizler gündeme getireceğiz ve asla sessiz kalmayacağız. Bugün Adalet Sarayı'nın önünde bu açıklamamızı yapıyoruz. İnşallah iyi bir ülke ve iyi bir Aksaray için her şey 15 Mayıs'ta çok güzel olacak" dedi.

Aksaray 20 Yıldır Söz Verip De Tutmayanları Asla Unutmayacak

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Ali Karakuş da yaptığı açıklamada, "Partimiz gençleşiyor. Genç merkez ilçe başkanımızın ardından il başkanımız ve birbirinden değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte, yoğun Aksaray il kongre sürecini gerçekleştirdik. Çok çalıştık, birlik beraberlik içerisinde birçok siyasi partiye örnek olacak şekilde kongremizi tamamladık. Artık çalışma zamanı, Aksaray için güzel şeyler söylemek zamanı. Aksaraylı hemşehrilerimiz kendilerine 20 yıldır söz verip de sözlerini tutmayanları asla unutmayacaktır. Yeni İl Başkanımız Cumali Asal ve yönetimine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSYD'den Erol Bilecik'e Kınama Önceki Haber

TSYD'den Erol Bilecik'e Kınama 

Arıbaş Vodafone İletişim, 2. Şubesini AçtıSonraki Haber

Arıbaş Vodafone İletişim, 2. Şubesini Aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar