İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır İddialı Konuştu: “Aksaray'da Seçimlerde Millet İttifakı 3 Milletvekilini Çıkaracak, Aksaray'ın 1. Partisi Olacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır İddialı Konuştu: “Aksaray'da Seçimlerde Millet İttifakı 3 Milletvekilini Çıkaracak, Aksaray'ın 1. Partisi Olacağız”
İYİ Parti İl Başkanı Ömer Faruk Ağır yeni nesil yayıncılık olan sosyal medya üzerinde yayınlanan ve yoğun ilgi gören Söz Konusu Aksaray adlı programda gazeteciler Harun Atalay ve Kemal Onur Atalay'ın sorularını cevapladı. 7 ayı aşkın süredir İYİ Parti İl Başkanlığını yapan Ömer Faruk Ağır 7 ay içerisinde İYİ Parti'ye AK Parti başta olmak üzere birçok partiden katılımların hızlı bir şekilde sürdüğünü söyleyerek “Merkez ilçe ve tüm ilçeler belde teşkilatlarımızla birlikte daha önce birçok partiye gönül vermiş, özellikle iktidar partisinin yönetim kadrolarında bulunmuş hemşerilerimiz İYİ Parti çatısı altında toplanmaya devam ediyor” açıklamasında bulundu.

“Ben babadan, dededen siyasetin içerisinde büyümüş, yetişmiş; siyasetin her kademesinde verilen görevi layıkıyla yapmış teşkilatçı bir bireyim” diyen Ağır “İYİ Parti kurulduğu günden bu yana, geçmişten günümüze edindiğim tecrübe bilgi, birikim ve deneyimimizle İYİ Parti’mizi 4,5 yıllık gibi bir süreç içerisinde Aksaray'da teşkilatlandırarak ilk seçimlerde bir milletvekili çıkardık. Yerel seçimlerde hatırı sayılır bir oy aldık, şimdi durum çok farklı. Ülkemizin ve Aksaray’ımızın, her geçen gün büyümekte olan İYİ Parti'ye, vatandaşımızın teveccühü artarak devam etmektedir. Şüphesiz ki bu duruma Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ülkemizi, il il, ilçe ilçe, belde belde gezerek; vatandaşlarımıza dokunarak, onların sorunlarını dinleyerek yapmış olduğu çalışmaların büyük katkısı var” diye konuştu. “Artık vatandaş siyasetçiye açık ve net bir cevap veriyor” diyen Ağır “Sen benim sorunlarımı ne kadar biliyorsun ve bana ve sorunlarıma, ilimin sorunlarına ne kadar katkı sağlayabilirsin? diyor. Samimiyet arıyor. Bu samimiyetimizi Genel Başkanımız Meral Akşener, memleketimizin insanlarının kalbine nakşetti. Bizler de Aksaray'da bütün teşkilatımız ve milletvekilimizle birlikte sahada en çok olan, en çok çalışan, vatandaşa en çok ulaşan parti konumundayız” açıklamasında bulundu.

“Milletvekilimiz Ve Teşkilatımızla Uyum İçerisinde Çalışıyoruz”

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan gazetecilerin sorularını da cevaplayan İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır bir gazetecinin Milletvekili Ayhan Erel ve teşkilatla küskünlükleri olduğunu ifade edip bir takım küskün gruplar olması konusunda yönelttiği sorusuna açık yüreklilik ve cevap vererek “Biz büyümekte olan bir partiyiz. Büyümekte olan partilerde yarışlar her zaman vardır. Bu zaman zaman yanlış anlaşılabilir ve bu tatlı yarış rekabet en iyi hizmet için koşuşturan bireyler arasında olur. Ayhan Erel milletvekili seçildikten sonra ilimizin en çok bilinen, sevilen, tanınan ve çalışkan Milletvekili olarak zaten halkımızın gönlünde yer etmiştir. Partimiz içerisinde teşkilatımız, ben ve Milletvekilimiz arasında hiçbir sorun yoktur. Biz her geçen gün büyümekte olan, büyük bir aileyiz. Hiçbir zaman fitneye, nifaka, kutuplaşmaya izin vermedik, vermeyeceğiz. Ben bütün arkadaşlarıma her toplantıda söylüyorum. Bizim derdimiz iktidar olabilmek. Biz onun, bunun, şunun adamı değil, milletin bireyleri olacağız. Genel Başkanımız ve Genel Merkez’imize bağlı, yoğun çalışma temposuna ayak uyduracak çalışma arkadaşlarımız olacak” dedi. “Neticede çalışmalarımızın meyvelerini sahada almaya devam ediyoruz” diyen Faruk Ağır “Bugün iddia ediyorum seçimlerde en çok milletvekili aday adayı olacak parti Aksaray'da ve ülke genelimizde İYİ Parti olacaktır. Şu an sahada 17 tane gönüllümüz çalışmakta. Resmi milletvekili başvuruları henüz başlamadı, ama iddia ediyorum ki 50'nin üzerinde milletvekili aday adayımız olacaktır” açıklamasında bulundu. Ağır “Ben bütün üyelerimize, arkadaşlarımıza, milletvekili aday adaylarımıza, İYİ Parti'ye gönül vermiş tüm hemşerilerimize teşkilatın ne demek olduğunu bilen biri olarak, uyum içerisinde çalışma konusunda bilgi birikim ve deneyimimi aktarıyorum” ifadelerini kullandı.

“Aksaray İktidara Çuval Çuval Oy Verdi De Ne Oldu”

“Aksaray halkı mevcut iktidara çuval çuval oy verdi” diyen Başkan Ağır “20 yıldır çözülemeyen bir tarımsal sulama, sene olmuş 2022 musluklarından tatlı su içemeyen bir Aksaray, otobanı Niğde'ye kaptırmış bir il. 20 yıldır akıllarımızla dalga geçerek söz verdikleri Organize Sanayi için çok önemli olan, lojistik taşımada önemli rol oynayacak tren yolu ve ölüm yoluna dönüşmüş Ortaköy yolu başta olmak üzere çiftçinin, esnafın, dar gelirlinin, memurun, emeklinin sorunlarını çözemeyen, maalesef yorgun bir iktidar var karşımızda. Sahada Cumhur İttifakı’nı görüyor musunuz?” diye sorarak sağdaki en çalışkan milletvekilinin İYİ Parti milletvekili olduğunu söyledi.  İYİ Parti İl Başkanı Ağır “Aksaray'ın sorunlarını her fırsatta dile getiren bir milletvekili var, o da Ayhan Erel’dir. Sizler saha da Cumhur İttifakı’nın milletvekillerini görebiliyor musunuz? Vatandaşın içine çıkabiliyorlar mı? Göstermelik birkaç görüşmeler, toplantılar dışında neredeler? Çıkamazlar” tespitini paylaştı.

“En İyi Biz Biliriz”

“Tarım ülkesi olan Türkiye'nin buğdaya, ayçiçeğine ve çeşitli tahıl ürünlerine muhtaç edilmesinin ne kadar acı verici olduğunu en iyi çiftçimiz, üreticimiz ve bizler biliriz” diyen Ağır “Ülkedeki tarım politikası o kadar kötü ki Rusya ve Ukrayna, üreticisini kalkındıran, oralardan gelecek gemileri alkışlarla balonlarla karşılayan bir zihniyet var. Kendi üreticisinin tahılını ucuza alan, mazot, gübre ve girdi maliyetleri ile belini büken bir tarım politikasında neredeyse ülkenin yüzde 4'lük bir kısmı artık tarım alanına kapatıldı. Çiftçi üretimi bırakma noktasına kadar geldi. Bugün Aksaray'da binin üzerinde kuyu var ve sürekli ceza yazılıyor. Birçok kuyuyu kapatıyorlar. Her şeye af getirdin, imar affı getirdin, sulama konusunda sıkıntı yaşayan ilimize suyu getiremedin. Bari bırak kuyulara ruhsat ver çiftçiyi her gün korkulu rüya görmekten kurtar ya da canın her sıkıldıkça ceza kesip zaten zor durumda olan çiftçiyi iyice zora sokma. Ekonomik sıkıntı zaten vatandaşın üzerinde çekilmez bir hal almış. Asgari ücrete gelen zam, geldiği gibi geri gidiyor. Kurban Bayramı yaklaşıyor satan da dertli alan da dertli. Ki bu Kurban Bayramı’nda vatandaşlarımızın büyük bir oranda kurban alamadığına şahitlik edeceğiz. Çiftçinin, üreticinin hiç bu kadar zor duruma düştüğü yıllar olmamıştı” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir Koltuk Kimseye Baki Değil”

İYİ Parti'nin demokrasiyi en iyi işleten parti olduğunu belirten Ağır “Hiçbir koltuk kimseye baki değildir. 2023 seçimleri sonuna kadar İYİ Parti İl Başkanı olarak görevimi en iyi şekilde teşkilatımla birlikte yapmak gayreti içerisinde olacağız. Bizim derdimiz milletvekili çıkarmak değil, iktidar olabilmek. Millet İttifakı ile birlikte bu yorgun iktidardan ülkemizi kurtaracağız Cumhur İttifakı bileşenleriyle Aksaray'da çok iyi diyaloglarımız ve ilişkilerimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Abbas Bey’in özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi çok şanslı. Ali Abbas Bey gibi bir il başkanları var. Ayrıca diğer il başkanlarımızla da uyum içerisinde zaman zaman toplantılar yapıp, Aksaray için görüş alışverişinde bulunuyoruz. İYİ Parti'nin kapıları sonuna kadar bütün hemşerilerimize ve milletvekili aday adaylarını açıktır. Bizim sahada çalışacak, enerjisi, dinamizmi yüksek, sahada halkla bir bütün olacak, halkta karşılığı olacak milletvekili aday adaylarına ihtiyacımız var” diye konuştu. “Neticede milletvekili adaylarımızın performansları parti içerisindeki karşılıkları, anketler ve birçok etken onların milletvekili adayı olmasında Genel Merkezimiz tarafında belirleyici olacaktır” diyen Ağır “Dolayısıyla tüm milletvekili aday adaylarımızın performansının yüksek ve halkımız nezdinde görmesi çok önemlidir” açıklamasında bulundu.

“Mecliste Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Bir gazetecinin sansür yasası olarak bilinen ve Mecliste görüşülen, komisyonda İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel’in de bulunduğu yeni medya yasası ile ilgili sorularını da cevaplayan Ağır “İYİ Parti yasakların, sansürlerin, kısıtlamaların her zaman karşısında duran ve bu yasakların sansürlerin en çok acısını çeken partidir. Dolayısıyla mecliste yeni yasama yılına bırakılan bu sansür yasasının çıkmaması için biz üzerimize düşen bütün çalışmaları yapıyoruz. Milletvekilimiz ve İYİ Parti olarak bu yasanın kimseye fayda sağlamayacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir saati aşan programda İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır tüm sorulara samimi ve içtenlikle cevap verirken, program yoğun ilgi gördü. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tıraşa Zam Geldi Berber İsyandaÖnceki Haber

Tıraşa Zam Geldi Berber İsyanda

Mozambik, 40 Yıl Sonra Beyaz Gergedanlara KavuştuSonraki Haber

Mozambik, 40 Yıl Sonra Beyaz Gergedanlar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar