İYİ Parti İl Başkanı Koçak “Gelecek İYİ Parti'de”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanı Koçak “Gelecek İYİ Parti'de”
Aksaray İYİ Parti teşkilatı 22 Ocak Pazar günü yapılacak olan 3. Olağan kongresine büyük bir coşku ve heyecanla hazırlanırken, kongre öncesinde İYİ Parti il başkanlığı görevi için Veteriner Hekim Cumali Asal, adaylığını açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı Şevki Koçak konuyla ilgili olarak, “Geçen süre içinde başka bir il başkanı adaylık müracaatımız henüz yok” diyerek, Asal’ın tek aday olduğunun altını çizdi.

İYİ Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz yıl Eylül ayında 3. Olağan Kongre kararı almıştı. Bu kararın ardından Aksaray İYİ Parti Teşkilatı, yoğun bir çalışma temposuna girerek, kısa sürede ilçe kongrelerini tamamladı. Merkez ilçe kongresi öncesi, mahalle delege seçimi yapılarak 12 Aralık’ta Merkez İlçe Başkanlığı için sandığa gidildi. İYİ Parti delegeleri, seçim sonucunda genç iş insanı Osman Yılmaz’ı İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı olarak seçmişti. Yaklaşan kongrede, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevi için, Veteriner Hekim Cumali Asal, adaylığını açıkladı. 

Partimiz Her Geçen Gün Gençleşip Güçleniyor 

 Birlik ve beraberlik içinde kongreye hazırlandıklarını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Şevki Koçak, “İYİ Parti İl başkanlığı adaylığına genç veteriner hekim dava arkadaşımız Cumali Asal, aday olduğunu açıklamıştır. Merkez ilçe başkanımız Osman Yılmaz ile başlayan Aksaray İYİ Parti gençleşme hareketinin ardından, Cumali Asal kardeşimiz 22 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz 3. Kongre öncesi İl başkanlığına aday olduğunu partilerimizin huzurunda Aksaray kamuoyuyla paylaştı. Geçen süre içinde başka bir il başkanı adaylık müracaatımız henüz yok. Partimizin tüzüğü gereğince 22 Ocak’ta yapacağımız kongrede divanımız oluşturulduktan sonra divana dilekçe vererek İl başkanlığına aday olmak isteyen çıkan olur mu bilinmez. Bizler birlik ve beraberlik içinde 3. Olağan kongre sürecimize hazırlanıyoruz”dedi.  

Milletvekili Aday Adalarımız İle Görüşüyoruz 

 “Öte yandan Haziran ayı içinde yapılacak genel seçimler öncesi partimizden milletvekili aday adayı olmak için yoğun bir teveccüh görüyoruz” diyen Koçak, “Seçim tarihinin netleşmesininardından partimizden milletvekili aday adaylığı müracaatlarını kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Aksaray halkının İYİ Parti’ye ilgisinin her geçen gün artmaya devam ettiğini söyleyen Koçak, “Aksaray, cesurlar hareketinin lideri Meral Akşener’i çıktığı bu kutlu davada asla yalnız yürütmeyecektir. Aksaray İYİ Parti’nin genç kadrolarıyla, partimize gönül veren hemşerilerimiz ile 22 Ocak’ta şenlik içinde yapacağımız 3. Olağan Kongremize tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KPSS 2022/2 Tercih Sonuçları Açıklandı!Önceki Haber

KPSS 2022/2 Tercih Sonuçları Açıklandı!

Jandarma 1'i Kadın 2 Zehir Tacirini YakaladıSonraki Haber

Jandarma 1'i Kadın 2 Zehir Tacirini Yaka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar