İYİ Parti İl Başkanı Türemiş iktidar milletvekillerine seslendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti İl Başkanı Türemiş iktidar milletvekillerine seslendi
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş “Bu Topraklara ve bu güzel insanlara elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, İYİ Parti İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte Aksaray'ı karış karış gezip vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Gülağaç ilçesi başta olmak üzere, Demirci Beldesi, Gülpınar Beldesi ve Bekarlar Köyü’nü ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ve   beraberindeki heyet vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

“Yaz, kış, yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden her hafta bir ilçemizde, bir beldemizde, bir köyde ve bir mahallede olacağız” diyen Özhan Türemiş “Hemşerilerimizle kucaklaşmaya, onların sorunlarını dinlemeye ve yetkililere iletmeye devam edeceğiz. Sizin de gördüğünüz gibi hemşerilerimiz Aksaray'da İYİ’leri yanında istiyor. Mutlu gününde, acı gününde, hatta sohbet etmek için bile bizlere ulaşıyorlar. Gittiğimiz her yerde İYİ Parti'ye artan teveccühü görüyoruz. Biz inanıyoruz ki bu pazar sandık kurulsa ülkemizde ve Aksaray'da hemşerilerimizin teveccühü ile İYİ’ler Bu ülkenin kötü giden kaderini değiştirecek yeterli çoğunluğa ulaşacak, sandıkları patlatacaktır” diye konuştu.

“İktidar Vatandaşın Derdine Cevap Veremez Hale Gelmiş”

Ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşlarla samimi sohbetler eden İYİ Parti İl Başkanı Türemiş “Bakın buradan iddialı bir şekilde söylüyorum. Vatandaşlarımız dertli. Çiftçimiz dertli, esnafımız dertli… Pandemi ile birlikte yaşanan sorunlar iki katına çıkmış, öğrenciler mahallelerde, köylerde, kasabalarda dertli… Ne yapacaklarını bilmiyorlar. 20 yılını doldurmuş iktidar artık vatandaşlarımızın isteklerine cevap veremez hale gelmiş. Gezdiğimiz köylerde ve mahallelerde evlenme çağına gelmiş ama işsizlikten ve yokluktan evlenemeyen gençler var. Aileler ‘yarın ne olacak’ diye düşünüyor. Çiftçimiz borçlu. Mahsulleri para etmiyor. İktidar milletvekilleri ortada yok. Sadece 3-5 işyeri gezip 3-5 kare fotoğraf veren ilimiz iktidar milletvekillerine sesleniyorum. Köylerimizi kasabalarımızı, mahallelerimizi bir ziyaret edin. Tabii klimalı araçlarınızdan inip halkın içine karışabilirseniz. Bakın onlar sizlere neler söyleyecek” ifadelerini kullandı.

“Hava Atmayı Kenara Bırakın, Gerçeklerle Yüzleşin”

“Öyle bakanlıkların çiftçimize ya da esnaflara destek paketini kendiniz veriyormuş gibi hava atmayı bir kenara bırakın” diyen Türemiş “Gelin, gezin köyleri. Hemşerilerimizi bir dinleyin. Sizin çizdiğiniz tablo ile gerçekler arasındaki uçurumu görün ve gerçeklerle yüzleşin” diye konuştu.

“Aksaray'ın sorunlarını dinlemeye, karış karış gezmeye devam edeceğiz” diyen İl Başkanı Türemiş “İktidar il milletvekillerine peşi sıra; şuraya şu kadar ödenek geldi, hayırlı olsun. Buraya bu kadar ödenek var, hayırlı olsun söylemlerinden bir an evvel vazgeçip, devletin, vatandaşa anasının ak sütü gibi helal olan ödemelerini göndermesini kendilerine siyasi malzeme yapmaktan uzak, durup gerçeklerle yüzleşmelerini tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yakalanan zehir tacirleri serbest kaldıÖnceki Haber

Yakalanan zehir tacirleri serbest kaldı

Suna ile Yüksel evlendiSonraki Haber

Suna ile Yüksel evlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar