İYİ Parti'den Aksaray Tarihinin En Kalabalık Halk İftarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti'den Aksaray Tarihinin En Kalabalık Halk İftarı
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’in düzenlediği iftar programına, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener katıldı. Aksaray tarihinin en kalabalık halk iftarına dönüşen programa yaklaşık 10 bin kişi katılım gösterdi.

 İYİ Parti Aksaray Belediye Başkanı Tuğrul Karacaer’in düzenlediği iftar davetine yoğun katılım gerçekleşti. Programa 10 bin kişi katılım gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçim çalışmaları çerçevesinde Aksaray’a geldi. İlk olarak şehir merkezine inen Meral Akşener, partililerle buluşup seçim otobüsüyle şehri turlayarak vatandaşları selamladı. Ardından kapalı çarşıya gelen Akşener esnaf ziyareti yaparak, Tuğrul Karacaer’e destek istedi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından güler güzlü memnuniyetle karşılanan Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından Cumartesi Semt Pazarına geçerek burada vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Yoğun katılımdan dolayı Cumartesi Semt Pazar alanına sığmayan vatandaş yollara taştı.

"Tuğrul Kardeşimizi Seçin Aynı Zamanda İYİ Parti'ye Güç Verin"

İftar öncesi bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İYİ Parti'ye güç verin" diyerek destek çağrısında bulunurken, "Dürüst bir şekilde çalışacağına inandığımız ve israf etmeyeceğine, çalmayacağına, çaldırmayacağına emin olduğumuz Tuğrul kardeşimizi seçin aynı zamanda da İYİ Parti’ye güç verin. Görün 2028’e kadar burada bulunan kardeşiniz, bende Tayyip Erdoğan’a benzedim bak kardeşiniz diyerek. Neyse, bana güç verin, tutun elimden, seçin Tuğrul’u. Kazan oğlum kazan, kazanacaksın inşallah, bugün gördüğümüz, kazanacağını gösteriyor. Dolayısı ile Aksaray’ı, Nevşehir’i aldığımızda inşallah diğer şehirlerimizle birlikte, o güçle görün İYİ Parti 2028’e kadar iktidarın size nasıl hizmet etmesini sağlayacak" dedi.

"Aksaray'ın Kararını Vermiş, Tercihini Yapmıştır"

İftar programının ardından İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen ise "Bugün Aksaray tarihinin en kalabalık iftar programını düzenlemiş bulunuyoruz. Bir kere daha gördük ki Aksaray kararını vermiş, tercihini yapmış. 31 Mart tarihinde birlikte kazanacağız, beraber yöneteceğiz. Yoğun katılımlarından ötürü tüm Aksaraylı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canlı Hayvan Ticareti Yapanlar Dikkat!Önceki Haber

Canlı Hayvan Ticareti Yapanlar Dikkat!

Başkan Karabatak: "Bilim Değer Görmediği Yerden Göç Eder"Sonraki Haber

Başkan Karabatak: "Bilim Değer Görmediği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar