jandarma 91 personelne veda etti  

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
jandarma 91 personelne veda etti  
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı farklı illere ve bölümlere tayin olan91 personeli için düzenlediği veda etkinliğinde plaket vererek teşekkür etti. Veda törenine Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu da katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen programda konuşan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu “Coğrafya bir kaderdir doğrudur. Ama bu coğrafyada yaşamak ve ayakta kalmak her milletin de baş edeceği bir durum değildir. Bizim yaşadığımız ve içinde bulunduğumuz durum; sadece bu milletin irfanı, feraseti geçmişten getirdiği birikim ve tecrübesi ile ayakta kalacağı bir durumdur. İşimiz ne kadar güvenlik olsa da otorite gerekse de biz vicdanımızı merhametimizi ve adalet duygumuzu hiçbir zaman bir tarafa koymadık. Jandarmamız yeri geldi yaşlı ninemizi evine götürdü. Yeri geldi üniversite sınavına yetişmesi gerek öğrencimizi götürdük. Yeri geldi insan dışındaki canlılara şefkat ve merhamet gösterdik. Bu anlamda bu milletin size biçtiği rolü en güzel en şeffaf ve itibarlı şekilde yerine getirdiniz. Vazifeniz gereği buradaydınız devletimiz uygun gördü şimdi başka bir ilde coğrafyada milletimize hizmet edeceğiz. Sizinle gurur duyuyoruz. Allah yolunuzu bahtını açık etsin” dedi.

“Rol Model Olmalısınız”

“Bizim milletimiz vefalı, kadirşinas, merhametlidir” diyen Vali Aydoğdu “Kendisine yapılan iyilikleri hiçbir zaman unutmaz. Gittiğiniz yerlerde rol model olmanız. Bizim millet olarak buna çok ihtiyacımız var. Sakın şöyle düşünmeyin ben bir ilçeye gideceğim, sınıra gideceğim burada benim yaptıklarımın ne önemi var demeyin. Samimiyetle inanarak yapılan her şeyin karşılığı vardır. Mutlaka bunun karşılığın hep birlikte görürüz. 2 yıl içinde sizlerle Aksaray da yaptıklarımız Türkiye sınırlarını aşmış durumda. Aksaray her yönü ile bütün şehirlere rol model olan bir şehir durumuna gelmiştir” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
polis memuru kayınvalidesini vurdu  Önceki Haber

polis memuru kayınvalidesini vurdu  

Kösedağ Savaşı'nın tanığı 'zırhlar' bakıma alındıSonraki Haber

Kösedağ Savaşı'nın tanığı 'zırhlar' bakı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar